Nakkipannu

Tarjoile pannu päivällisenä tai brunssina, jos viikonloppuna saa nukkua pitkään.

Neljälle

  • 4 kananmunaa
  • 1 pkt pakastettua pinaattimuhennosta
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • ripaus muskottia
  • 300 g nakkeja
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Keitä kananmunat koviksi. Kuori ja lohko ne.

2. Sulata ja kuumenna pinaatti, mausta muskotilla, suolalla ja pippurilla.

3. Paista nakit. Tarjoile munanlohkojen ja pinaattimuhennoksen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!