Mainos
Mainos

Tämä on yksinkertainen ja maukas arkiruoka, joka toimii aina. Nakit voi vaihtaa mausteisempaan makkaraan.

Kolmelle-neljälle

  • 3-4 annosta tagliatellepastaa
  • 1 pieni pkt pakastepinaattia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • ½ rkl kirveliä
  • 2 valkosipulinkynttä, murskattuina
  • oliiviöljyä
  • n. 300 g nakkeja
  • raastettua parmesaanijuustoa

Valmistusohje

1. Sulata pinaatti kattilassa miedolla lämmöllä. Kääntele mukaan suola, mausteet, valkosipuli ja hieman öljyä.

2. Paista nakit.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja kääntele mukaan pinaatti. Tarjoile nakkien ja parmesaanijuuston kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.