Nakkeja ja vihreää pastaa
Tämä on yksinkertainen ja maukas arkiruoka, joka toimii aina. Nakit voi vaihtaa mausteisempaan makkaraan.
Kolmelle-neljälle
- 3-4 annosta tagliatellepastaa
- 1 pieni pkt pakastepinaattia
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- ½ rkl kirveliä
- 2 valkosipulinkynttä, murskattuina
- oliiviöljyä
- n. 300 g nakkeja
- raastettua parmesaanijuustoa
Valmistusohje
1. Sulata pinaatti kattilassa miedolla lämmöllä. Kääntele mukaan suola, mausteet, valkosipuli ja hieman öljyä.
2. Paista nakit.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja kääntele mukaan pinaatti. Tarjoile nakkien ja parmesaanijuuston kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa
-
Munakasrulla á la Hellapoliisi