Nakkeja ja vihreää pastaa

Tämä on yksinkertainen ja maukas arkiruoka, joka toimii aina. Nakit voi vaihtaa mausteisempaan makkaraan.

Kolmelle-neljälle

  • 3-4 annosta tagliatellepastaa
  • 1 pieni pkt pakastepinaattia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • ½ rkl kirveliä
  • 2 valkosipulinkynttä, murskattuina
  • oliiviöljyä
  • n. 300 g nakkeja
  • raastettua parmesaanijuustoa

Valmistusohje

1. Sulata pinaatti kattilassa miedolla lämmöllä. Kääntele mukaan suola, mausteet, valkosipuli ja hieman öljyä.

2. Paista nakit.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja kääntele mukaan pinaatti. Tarjoile nakkien ja parmesaanijuuston kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.