Nachovuoka ilmakuivatusta kinkusta ja tomaateista
Julkaistu
Kurkkaus fuusiokeittiöön, jossa ruokakulttuurit kohtaavat: Meksikosta nacholastuja ja Italiasta ilmakuivattua kinkkua.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 3 kpl tomaatteja kuutioituna
- 1 salottisipuli kuutioituna
- 2 kpl valkosipulin kynsiä hienonnettuna
- 2 kpl anjovisfileitä
- pieni pala chiliä
- oliiviöljyä
- sitruunamehua
- basilikaa
- taco/ nacholastuja
- 100 g ilmakuivattua kinkkua siivuina
- Manchego-juustoraastetta
Valmistusohje
Sekoita tomaatit, salottisipuli, valkosipuli sekä paseeratut anjovisfileet. Mausta seos tuoreella basilikalla, oliiviöljyllä sekä sitruunamehulla ja laita uunivuokaan. Ripottele lastut seoksen päälle.
Lisää vielä ilmakuivattu kinkku sekä Manchego-juustoraaste viimeiseksi. Paahda uunin grilli-vastuksilla kunnes juusto on sulanut ja kinkku pinnalla on rapeaa. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka