Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Myskihärkätartar

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

6 annosta

  • 600 g myskihärän fileetä
  • suolaa ja pippuria
  • 2 rkl tuoreita variksenmarjoja
  • 1 nauris
  • 1 nippu villinokkosia
  • 12 ohutta siivua leipää
  • rypsiöljyä

Valmistusohje

Jauha liha lihamyllyssä ja sekoita jauhettuun lihaan suola, pippuri ja variksenmarjat. Kuori nauris ja paloittele se kauniin näköisiksi palasiksi. Lisää se tartar-pihviin. Jaa seos 6 osaan ja muotoile niistä ohuita neliöitä. Valuta pihvin päälle muutama tippa rypsiöljyä ja ripottele lopuksi hieman karkeaa suolaa. Paista leivänsiivuja uunissa 170 asteessa 5–6 minuuttia kunnes ne ovat kullankeltaisia. Tarjoa tartar-pihvin kanssa naurispureeta, karkeata suolaa, nokkosia ja paahtoleipää.

Tartarpihviin lisätään yleensä kananmunan keltuainen. Sitä ei kuitenkaan käytetä tässä pihvissä, sillä myskihärän liha maistuu hyvin erikoiselta ja on melko rasvaista. Lisää tartarpihviin suola vasta aivan lopuksi, jotta lihasta ei ehdi tihkua nestettä.

Lisää aiheesta:

Wieninleike – Kari Aihisen helppo resepti vastustamattomaan klassikkoruokaanKermainen äyriäistoastTartarpihviGotlantilaiset lammaspihvitPossupihvit ja juuresmuusiJuustotäytteiset lehtipihvit
TartarKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Tartar
  • 7.5.14:24
    Liha

    Pasi ja Sami Kurosen naudanlihatartar

  • 24.01.202007:48
    Blinit

    Blinit Mikko Kaukosen tapaan – helppo blinitaikina ja peuratartar

  • 07.01.201614:16
    Poronpaisti

    Porotartar à la Sasu Laukkonen

  • 18.02.201300:00
    Kevään juhlat

    Siikatartar

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kalatartar