Mustikkavuoat kermaisella vaniljatäytteellä
Julkaistu
Nämä mureat pienet piiraat voit täyttää erilaisilla tuoreilla marjoilla tai hedelmillä.
10 palaan
- 3 dl pikakaurahiutaleita
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl kidesokeria
- 150 g voita
Täyte
- n. 2 dl vaniljakreemiä
- 1 dl kuohukermaa
- n. 1 l mustikoita
Valmistusohje
1. Sekoita kaurahiutaleet, jauhot ja sokeri. Työstä mukaan voi huolellisesti. Laita taikina jääkaappiin puoleksi tunniksi.
2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Painele taikina pieniin vuokiin. Paista ne kypsiksi uunissa n. 15 minuuttia.
3. Sekoita vaniljakreemi ja vatkattu kerma, täytä vuoat. Laita päälle mustikoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Pika bébét
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan