Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Mustikkatartaletit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Esivalmista piirasvuoat ja täytä ne juuri ennen tarjoilua, niin pohjat pysyvät rapeina.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Kahdeksalle

  • 150 g voita
  • 3,5 dl vehnäjauhoa
  • 2 rkl kylmää vettä

Täyte

  • 3 dl vaniljakiisseliä
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 4 dl mustikoita
  • 1,5 dl punaviinimarjahyytelöä

Valmistusohje

1. Nypi voi ja jauhot muruiksi, lisää vesi ja sekoita nopeasti taikinaksi. Laita taikina muovipussiin ja jääkaappiin tunniksi.

2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kauli taikina ja vuoraa sillä pienet tartalettivuoat tai yksi iso piirasvuoka. Paine taikina reunoja pitkin ja pistele pohjat. Taivuta kapea alumiinifoliosuikale reunan yli, niin taikina ei liu'u alas. Paista vuokia uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Poista folio 5 minuutin jälkeen.

3. Täytä kylmät piiraspohjat lisämaustetulla vaniljakiisselillä ja nosta päälle mustikoita. Sulata hyytelö kasarissa ja lusikoi sitä marjojen päälle.

Lisää aiheesta:

MustikkapiirakkaMansikkapiirasKiillotettu omenapiirasRaparperipiiras marengin kanssaVadelmatorttuKakku päärynäpuolikkailla
TartalettiMakeat leivonnaisetKananmunatonJälkiruoatHedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

Tartaletti
  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Luumutarteletti

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Lakkatarteletit jäätelön kera

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Tarteletit sitruunatahnalla

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Mustikka-sitruunatarteletit

  • 18.02.201300:00
    Jälkiruoat

    Tarteletit vaniljakreemin kera