Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Mustikka-tuorejuustopiirakka kätevästi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • n. 25-30 cm:n pyöreä piirakkavuoka

Pohja

  • 1 kpl Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, makea (380 g)

Täyte

  • 3 dl mustikoita (jäisinä, jos pakaste)
  • 100 g (vanilja)tuorejuustoa
  • 2 kananmunaa
  • n. 2 rkl sokeria
  • 1tl vaniljasokeria

Valmistusohje

TEE NÄIN:

Levitä sulanut piirakkataikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti, levitä pohjalle mustikat. Pehmitä tuorejuustoa hieman sekoittaen sitä, lisää kananmunat ja sokeri sekaan. Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 30-40 min kauniin väriseksi. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.

VINKKI: Kokeile myös muilla marjoilla tai hedelmäpaloilla.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Mansikka-jäätelötorttuPienet kasvis-juustopiirasetViehkeä vattupiirakkaSatokauden rommirusinapiirakkaMarja-aroniapiirakkaMamman Marjapiiras
MustikkapiirakkaMyllyn ParasLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Myllyn Paras valmiista pakastetaikinoista voit valita Pyöreät Piirakkataikinat, joita saa sekä suolaisiin että makeisiin piirakoihin. Taikinat ovat pehmeistä rasvoista leivottuja, valmiiksi pyöreän muotoisia laktoosittomia taikinapohjia. Ne on helppo painella pyöreään vuokaan. Vuokaa ei tarvitse edes voidella, lisää vain täyte ja paista uunissa.

Tuoreimmat aiheesta

Mustikkapiirakka
  • 11.07.202412:54
    Mustikka

    Mustikkapiirakka airfryerissa

  • 08.07.202213:05
    Hellapoliisi

    Mustikkapiirakka muropohjalla – makea täyte kondensoidulla maidolla

  • 18.02.201300:00
    Marjapiirakka

    Marjapiirakka murutaikinaan

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Mustikkahyve

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Mustikkapiirakka kookoshiutaleilla