Munatoti

Jokainen voi vatkata oman totinsa, ja saa todella herkullisen palkkion.

1 kpl

  • 1 kananmuna
  • 1-2 rkl tomusokeria
  • 5 cl konjakkia

Valmistusohje

1. Erottele munan valkuainen ja keltuainen. Vatkaa keltuainen ja sokeri lusikalla suoraan lasissa kunnes seos sakenee. Lisää halutessasi konjakki ja jatka vatkaamista.

2. Vatkaa valkuainen ja 1 tl sokeria kovaksi, koristele lasi vaahdolla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!