Julkaistu
- Ruokavalio: Kasvisruoka
4:lle hengelle
- 4 kananmunaa
- 1 dl kermaa
- suolaa ja valkopippuria
- nokare voita
- paahtoleipää
Valmistusohje
Riko munat kulhoon ja lisää joukkoon kerma, suola sekä valkopippuri. Riko rakenne kevyesti puuhaarukalla. Sulata voi kattilassa ja lisää munamassa. Kypsennä kokkelia miedolla lämmöllä hiljaa massaa liikuttaen. Kun massa on vielä kosteaa ja kiiltävää, poista liedeltä ja tarjoa silakkatartarin ja paahtoleivän kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!