Munakasrulla kana-kasvistäytteellä

Maukas munakasrulla on loistava aamu- väli- tai iltapala, joka pitää nälän loitolla pitkään.

4-6:lle

  • 6 munaa
  • 6 dl maitoa
  • 1 dl Myllyn Paras Ohrajauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1/3 tl valkopippuria
  • 1 dl persiljasilppua

Täyte

  • 400 g marinoimattomia broilerisuikaleita
  • 15 cm purjosipulia
  • 150 g aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
  • 2 avokadoa + sitruunamehua
  • 1 punainen paprika
  • 1 dl parmesaanijuustoraastetta
  • 1 tlk creme fraichea (200 g)
  • 0,5 dl vihreää pestoa

Pinnalle

  • parmesaanijuustoraastetta

Valmistusohje

Valmista ensin munakaslevy. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää joukkoon muut aineet. Kaada seos voidellulle leivinpaperille uunipellille. Paista 225 asteessa n. 25 minuuttia. Kumoa levy paiston jälkeen leivinpaperille.

Valmista täyte pohjan paistuessa uunissa.

Ruskista broilerisuikaleet, suikaloitu sipuli ja valutetut tomaattisuikaleet.

Jäähdytä seosta hieman ja sekoita joukkoon paprikakuutiot ja sitruunamehulla sivellyt avokadokuutiot sekä juustoraaste, ranskankerma ja pesto.

Levitä täyte munakkaalle ja kääri mahdollisimman tiiviisti rullalle. Nosta rulla leivinpaperin avulla uunipellille. Ripottele päälle juustoraastetta. Lämmitä rullalle kaunis pinta uunin yläosassa ennen tarjoilua. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Parhaat ruokaohjelmat