Munakasrulla kana-kasvistäytteellä
Maukas munakasrulla on loistava aamu- väli- tai iltapala, joka pitää nälän loitolla pitkään.
4-6:lle
- 6 munaa
- 6 dl maitoa
- 1 dl Myllyn Paras Ohrajauhoja
- 1 tl suolaa
- 1/3 tl valkopippuria
- 1 dl persiljasilppua
Täyte
- 400 g marinoimattomia broilerisuikaleita
- 15 cm purjosipulia
- 150 g aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
- 2 avokadoa + sitruunamehua
- 1 punainen paprika
- 1 dl parmesaanijuustoraastetta
- 1 tlk creme fraichea (200 g)
- 0,5 dl vihreää pestoa
Pinnalle
- parmesaanijuustoraastetta
Valmistusohje
Valmista ensin munakaslevy. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää joukkoon muut aineet. Kaada seos voidellulle leivinpaperille uunipellille. Paista 225 asteessa n. 25 minuuttia. Kumoa levy paiston jälkeen leivinpaperille.
Valmista täyte pohjan paistuessa uunissa.
Ruskista broilerisuikaleet, suikaloitu sipuli ja valutetut tomaattisuikaleet.
Jäähdytä seosta hieman ja sekoita joukkoon paprikakuutiot ja sitruunamehulla sivellyt avokadokuutiot sekä juustoraaste, ranskankerma ja pesto.
Levitä täyte munakkaalle ja kääri mahdollisimman tiiviisti rullalle. Nosta rulla leivinpaperin avulla uunipellille. Ripottele päälle juustoraastetta. Lämmitä rullalle kaunis pinta uunin yläosassa ennen tarjoilua. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Harri Syrjäsen inkiväärishotti