Mojito

Mojitoon sopii parhaiten korkea, noin 4 desilitran paksupohjainen lasi. Laita lasiin piripintaan jäämurskaa ja kaada jäiden läpi vaalea rommi. Täydennä vielä jäämurskalla ja koristele parilla mintunlehtinupulla.

1 annokseen

  • 4 cl vaaleaa rommia
  • reilusti mintunlehtiä
  • limelohkoja
  • 1 rkl sokeria
  • jäämurskaa

Valmistusohje

Laita lasin pohjalle kolme-neljä limelohkoa, noin 4 oksaa mintunlehtiä ja ruokalusikallinen sokeria. Murskaa drinkkimurskaimella tai esim. perunanuijan toisella päällä. Varo, ettet riko lasia!

Mojitoon sopii parhaiten korkea, noin 4 desilitran paksupohjainen lasi. Laita lasiin piripintaan jäämurskaa ja kaada jäiden läpi vaalea rommi. Täydennä vielä jäämurskalla ja koristele parilla mintunlehtinupulla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja