Mojito
Mojitoon sopii parhaiten korkea, noin 4 desilitran paksupohjainen lasi. Laita lasiin piripintaan jäämurskaa ja kaada jäiden läpi vaalea rommi. Täydennä vielä jäämurskalla ja koristele parilla mintunlehtinupulla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
1 annokseen
- 4 cl vaaleaa rommia
- reilusti mintunlehtiä
- limelohkoja
- 1 rkl sokeria
- jäämurskaa
Valmistusohje
Laita lasin pohjalle kolme-neljä limelohkoa, noin 4 oksaa mintunlehtiä ja ruokalusikallinen sokeria. Murskaa drinkkimurskaimella tai esim. perunanuijan toisella päällä. Varo, ettet riko lasia!
Mojitoon sopii parhaiten korkea, noin 4 desilitran paksupohjainen lasi. Laita lasiin piripintaan jäämurskaa ja kaada jäiden läpi vaalea rommi. Täydennä vielä jäämurskalla ja koristele parilla mintunlehtinupulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan