Modenan herttuan vaniljamansikat
Julkaistu
Vaniljaiset mansikat vievät kielen mennessään!
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 200 g tuoreita mansikoita
- 2 rkl Modenan Herttuan balsamietikkaa
- vaahdotettavaa vaniljakastiketta
- hienoa sokeria
Valmistusohje
Puhdista ja viipaloi mansikat. Mausta viipaleet balsamietikalla ja anna vetäytyä noin 15 minuuttia.
Sokeroi mansikat kevyesti ennen tarjoilua ja lisää vaniljavaahto.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka