Modenan herttuan vaniljamansikat

Vaniljaiset mansikat vievät kielen mennessään!

Ainekset

  • 200 g tuoreita mansikoita
  • 2 rkl Modenan Herttuan balsamietikkaa
  • vaahdotettavaa vaniljakastiketta
  • hienoa sokeria

Valmistusohje

Puhdista ja viipaloi mansikat. Mausta viipaleet balsamietikalla ja anna vetäytyä noin 15 minuuttia.

Sokeroi mansikat kevyesti ennen tarjoilua ja lisää vaniljavaahto.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!