Minipatonki salamin ja brien kanssa
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5659448/landscape16_9/515/290/4d3d8075e644e235ecb5c089a7caec8d/Rf/886828-975.jpg)
Julkaistu
Ei ole lainkaan vaikeaa tehdä itse sellaisia voileipiä, joita ostetaan kahviloista. Halvemmaksikin se tulee. Voit käyttää muitakin leikkeleitä tällaiseen leipään kuin salamia.
Neljälle
- 4 minipatonkia
- 12 viipaletta salamia
- 200 g briejuustoa
- rucolaa
- punajuurenlehtiä
- vesikrassia
Valmistusohje
1. Halkaise patonki. Viipaloi juusto. Lado patongin alaosalle salaattia, salamia ja brietä. Paina kevyesti leivän yläosa päälle ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka