Julkaistu
Ei ole lainkaan vaikeaa tehdä itse sellaisia voileipiä, joita ostetaan kahviloista. Halvemmaksikin se tulee. Voit käyttää muitakin leikkeleitä tällaiseen leipään kuin salamia.
Neljälle
- 4 minipatonkia
- 12 viipaletta salamia
- 200 g briejuustoa
- rucolaa
- punajuurenlehtiä
- vesikrassia
Valmistusohje
1. Halkaise patonki. Viipaloi juusto. Lado patongin alaosalle salaattia, salamia ja brietä. Paina kevyesti leivän yläosa päälle ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!