Minipatonki salamin ja brien kanssa
Ei ole lainkaan vaikeaa tehdä itse sellaisia voileipiä, joita ostetaan kahviloista. Halvemmaksikin se tulee. Voit käyttää muitakin leikkeleitä tällaiseen leipään kuin salamia.
Neljälle
- 4 minipatonkia
- 12 viipaletta salamia
- 200 g briejuustoa
- rucolaa
- punajuurenlehtiä
- vesikrassia
Valmistusohje
1. Halkaise patonki. Viipaloi juusto. Lado patongin alaosalle salaattia, salamia ja brietä. Paina kevyesti leivän yläosa päälle ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan