Minipatonki salamin ja brien kanssa

Ei ole lainkaan vaikeaa tehdä itse sellaisia voileipiä, joita ostetaan kahviloista. Halvemmaksikin se tulee. Voit käyttää muitakin leikkeleitä tällaiseen leipään kuin salamia.

Neljälle

  • 4 minipatonkia
  • 12 viipaletta salamia
  • 200 g briejuustoa
  • rucolaa
  • punajuurenlehtiä
  • vesikrassia

Valmistusohje

1. Halkaise patonki. Viipaloi juusto. Lado patongin alaosalle salaattia, salamia ja brietä. Paina kevyesti leivän yläosa päälle ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja