Minestronekeittoa kanalla
Tämä on italialaista kotiruokaa parhaimmillaan. Jos haluat kasviskeiton, voit korvata kanan haluamillasi vihanneksilla, esimerkiksi sellerillä, herneillä tai palsternakalla.
Neljälle-kuudelle
- noin 700 g kanapaloja
- 2 kanaliemikuutiota
- 1 ½ l vettä
- suolaa
- 8 maustepippuria
- 1 keltasipuli
- 8 mausteneilikkaa
- 1 tl timjamia
- 4 porkkanaa, paloina
- 1 purjo, viipaleina
- hienonnettua persiljaa
- 2 dl pientä pastaa
- raastettua parmesaanijuustoa
Valmistusohje
1. Laita kanapalat pataan, kaada päälle vesi ja suolaa. Kuumenna kiehuvaksi, kuori vaahto huolellisesti ja lisää liemikuutiot sekä mausteet. Neilikat pistelet kiinni sipuliin. Keitä 15 minuuttia.
2. Lisää vihannekset ja keitä 30 minuuttia. Laita pasta pataan loppua kohti. Nosta kanat padasta, irrota lihat luista ja laita lihat takaisin keittoon. Tarjoile höyryävän kuumana raastetun parmesaanin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa