Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Miilunpolttajan spaghetti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lisää kunkin annoksen päälle yksi keltuainen ennen tarjoilua. Rouhi vielä mustapippuria päälle!

4 hengelle

  • 2 rkl neitsytoliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä, litistettynä
  • 400 g spaghettia
  • 100 g pekonia, kuutioituna
  • 4 munaa
  • 240 ml maitoa
  • 1½ dl raastettua pecorino-juustoa
  • mustapippuria
  • suolaa

Valmistusohje

- Keitä spaghetti suolalla maustetussa vedessä.

- Kuumenna kattilassa 2 rkl öljyä, lisää valkosipuli ja pekonikuutiot ja kypsytä muutama minuutti.

- Poista valkosipuli kun se on kullanruskeaa ja vähennä lieden lämpöä.

- Laita maito, juusto, suola ja reilusti mustapippuria kulhoon.

- Erottele munanvalkuaiset ja -keltuaiset toisistaan, varo rikkomasta keltuaisia.

- Lisää valkuaiset maitojuusto-seokseen ja sekoita hyvin.

- Laita keitetty spaghetti kattilaan pekonien joukkoon ja poista kattila levyltä. Kaada maitoseos joukkoon ja sekoita minuutin verran. Spaghetin lämpö kypsentää munan ja sakeuttaa kastikkeen.

- Aseta annokset lautaselle ja lisää kunkin annoksen päälle yksi keltuainen. Rouhi vielä mustapippuria päälle ja tarjoile välittömästi.

Lisää aiheesta:

Pinaattiset ricottapallerotPasta Carbonara mustalla spagetilla ja uppomunallaTrapanilainen pestopastaMunakoiso-tomaattipastaKirsikkatomaatti-pecorinospaghettiSpaghetti carbonara
Pasta carbonaraPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Pasta carbonara
  • 01.05.202108:00
    Harri Syrjänen

    Harri Syrjäsen yhden kasarin pasta carbonara

  • 06.05.201913:54
    Pasta

    Raparpekonipasta eli pasta carbonara raparperilla

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Spagetti carbonara vihannesten ja keltuaisen kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Pienen budjetin spagetti

  • 18.02.201300:00
    Pastakastike

    Pastaa pekonilla ja tomaattikastikkeella