Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Metsästäjän pizza

Julkaistu 30.08.2013 14:47

Valmista mehevä pizza, johon voit kätkeä ihania syksyn aineksia. Reseptin laati Hellapoliisi, julkaistu 30.8.2013.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Pizzapohja, 1 iso pyöreä

  • 2 dl vettä
  • 25 g tuorehiivaa
  • ½ tl suolaa
  • 2 rkl rypsi- tai avokadoöljyä
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl ruisleseitä

Pinnalle

  • 3 rkl tomaattipyreetä tai punaista pestokastiketta
  • 175-200 g pizzajuustoraastetta
  • 2 rkl rypsi- tai avokadoöljyä
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 200-300 g hirvenjauhelihaa tai poronjauhelihaa
  • suolaa maun mukaan
  • mustapippuria myllystä
  • 2 rkl rypsi- tai avokadoöljyä
  • 3 dl kantarelleja
  • 1 iso omena kuutioina
  • timjamia maun mukaan

Koristeluun

  • rucolaa

Valmistusohje

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon hiiva ja suola. Lisää öljy, vehnäjauhot ja ruisleseet. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja kaulitse tai painele pyöreäksi levyksi leivinpaperin päälle.

Levitä pinnalle tomaattipyree tai punainen pestokastike. Ripottele päälle juustoraaste.

Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuli, valkosipulinkynnet ja jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Levitä seos juustoraasteen päälle.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää kantarellit ja omenakuutiot.

Kääntele aineksia, kunnes pehmenevät.

Mausta kuivatulla timjamilla.

Levitä ainekset pizzan päälle.

Paista 250 asteisessa uunissa keskiritilätasolla 15-20 minuuttia, tai kunnes pinta on saanut väriä ja pohja näyttää kypsältä.

Koristele rucolalla.

Lisää aiheesta:

Tomaattikeittoa ja juustokrutonkejaKana-pekoni-fetapizzaKana-kantarellipizzaGluteeniton pannupizza salamilla ja jauhelihallaMoussaka juurisellerilläKesäkurpitsalasagne
PizzaKananmunatonHellapoliisiRiistakausiSienisatoPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Pizza
  • 05.05.202212:55
    Viiden jälkeen

    Juustolautanen-pizza

  • 05.05.202212:39
    Makeat leivonnaiset

    Rocky Road -pizza

  • 28.08.202012:24
    Karppaus

    Ketopizza – Katin ketogeeninen pizza on superherkullinen ja helppo valmistaa

  • 26.04.201708:21
    Pizza

    Valkoinen parsapizza

  • 31.03.201610:07
    Pizzapohja

    Pizzataikina: Pitkä kylmänostatus (48-96h)