Tästä voileivästä tulee taatusti kylläiseksi. Hirvenkäristyksen voit vaihtaa poronkäristykseen.
Neljälle
- 4 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
- voita tai margariinia
- 2 avokadoa
- 1 pkt pakastettua hirven- tai poronkäristystä, noin 280 g
- 1 prk kantarelleja, 200 g
- 1 keltasipuli
- suolaa ja mustapippuria
- paprikaa ja persiljaa koristeluun
Valmistusohje
1. Leikkaa leivistä reunat pois. Paista käristys kuumassa pannussa voissa. Mausta suolalla ja pippurilla ja pidä lämpimänä. Paista sienet ja viimeiseksi viipaloitu sipuli.
2. Halkaise avokadot, poista kivet ja viipaloi hedelmäliha.
3. Laita uutta voita pannuun ja paista leipäviipaleet rapeiksi ja kullanruskeiksi. Asettele ne lämpimille lautasille ja laita päälle avokadoa, hirvenkäristystä, sipulia ja sieniä. Koristele paprikalla ja persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.