Metsästäjän lauantaivoileipä
Tästä voileivästä tulee taatusti kylläiseksi. Hirvenkäristyksen voit vaihtaa poronkäristykseen.
Neljälle
- 4 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
- voita tai margariinia
- 2 avokadoa
- 1 pkt pakastettua hirven- tai poronkäristystä, noin 280 g
- 1 prk kantarelleja, 200 g
- 1 keltasipuli
- suolaa ja mustapippuria
- paprikaa ja persiljaa koristeluun
Valmistusohje
1. Leikkaa leivistä reunat pois. Paista käristys kuumassa pannussa voissa. Mausta suolalla ja pippurilla ja pidä lämpimänä. Paista sienet ja viimeiseksi viipaloitu sipuli.
2. Halkaise avokadot, poista kivet ja viipaloi hedelmäliha.
3. Laita uutta voita pannuun ja paista leipäviipaleet rapeiksi ja kullanruskeiksi. Asettele ne lämpimille lautasille ja laita päälle avokadoa, hirvenkäristystä, sipulia ja sieniä. Koristele paprikalla ja persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan