Metsäsienillä täytetty naudanpihvi
Metsäsienet ja liharuoka sopivat mainiosti yhteen. Riista-aikana voit vaihtaa naudanpaistin tilalle hirvenlihan. Täytä pihvit sieni-smetana seoksella ja kokoa niistä herkullisia nyyttejä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 500 g naudanpaistia
- 300 g metsäsieniä
- 1 sipuli
- suolaa
- 1 prk smetanaa
- pippuria
- öljyä paistamiseen
Valmistusohje
Leikkaa liha poikkisyin ohuiksi pihveiksi ja nuiji ne lehtipihveiksi. Silppua sienet ja sipuli ja mausta ne suolalla. Anna suolan itkettää sieni-sipuliseosta hetki ja purista ylimääräinen vesi pois.
Sekoita smetana sieniin ja mausta pippurilla. Lusikoi täytettä pihvien keskelle ja käännä nyytiksi. Paista nyytit molemmin puolin ja anna vetäytyä folion sisällä. Tarjoa pihvin lisäksi esimerkiksi juurespaistosta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan