Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Merimiespihvit omenan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tuore muunnoksen tuulahdus ikivanhaan merimiespihviin, omenaviipaleet antavat hienoa makuaan pataan.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 500 g lehtipihviä tai viipaloitua sisäpaistia
  • suolaa ja pippuria
  • 3 sipulia viipaleina
  • 2 omenaa viipaleina
  • 8-10 perunaa viipaleina
  • 4 mustapippuria
  • 2 maustemittaa kuminansiemeniä
  • 2 pientä laakerinlehteä
  • ½ lihaliemikuutio
  • 4-5 dl olutta
  • persiljaa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta lihat ja ruskista ne voissa. Paista sen jälkeen sipuliviipaleet. Lado pataan vuorotellen perunaa, sipulia, omenaa ja lihaa. Perunaa alimmaksi ja päällimmäiseksi. Ripottele kerrosten väliin hieman suolaa ja kuminaa.

2. Lisää pataan pippurit ja laakerinlehdet. Murenna joukkoon lihaliemikuutio ja kaada olut, niin että se miltei peittää ainekset.

3. Keitä hiljaa kannen alla, kunnes liha on mureaa, noin 45 minuuttia. Ripottele päälle persiljaa ja tarjoile.

Lisää aiheesta:

Merimiespihvit paahtopaististaSitruunahaudutettua porsastaSitruuna-viiniporsasta raakapaistettujen perunoiden keraFileepataMerimiespihviMerimiespihvit ulkofileestä
MerimiespihviKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Merimiespihvi
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Merimiespihvit naudan sisäpaistista

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Merimiespihvit omenan kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Merimiespihvit paahtopaistista

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Merimiespihvi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Merimiespihvit ulkofileestä