Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Merimiespihvit naudan sisäpaistista

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ruskistettu naudanliha, olut ja perunat antavat tälle perinteiselle merimiesruoalle sen omaperäisen, hieman karvaan maun.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

4 annosta

  • 500 g naudan sisäpaistia
  • 5 keskikokoista sipulia
  • 2 rkl voita
  • 2 tl suolaa
  • vastajauhettua valkopippuria
  • 3 dl lihalientä
  • 15 keskikokoista perunaa
  • 2 porkkanaa
  • pieni pullo olutta
  • 2 laakerinlehteä
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipulit ja ruskista viipaleet hitaasti voissa. Huuhdo pannu vesitilkalla ja ota liemi talteen. Nuiji liha, leikkaa leveiksi ja ohuiksi viipaleiksi ja ruskista pienissä erissä. Mausta ruskistetut lihat. Huuhdo pannu lihaliemellä ja ota liemi talteen.

2. Kuori ja viipaloi perunat ja porkkanat ja pane ne kerroksittain pataan lihojen kanssa. Pane alimpaan ja ylimpään kerrokseen vain perunoita. Mausta kerrosten välit suolalla ja pippurilla. Lisää lihaliemi, olut ja laakerinlehdet.

3. Kuumenna uuni noin 200 asteeseen ja kypsennä pataa kannen alla noin 45 minuuttia tai kunnes perunat ja porkkanat ovat läpikypsiä. Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa ja tarjoa suoraan padasta.

Lisää aiheesta:

Porsaankyljys RobèrtMerimiespihvit paahtopaististaSuikalepihvit kantarellien keraRuotsalainen lihapannuMerimiespihvit ulkofileestäRydbergin pihvi keltuaisella
MerimiespihviKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Merimiespihvi
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Merimiespihvit naudan sisäpaistista

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Merimiespihvit omenan kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Merimiespihvit paahtopaistista

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Merimiespihvi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Merimiespihvit ulkofileestä