Mehevät täytetyt jauhelihapihvit
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5669616/landscape16_9/515/290/ed7fdcf7e8cb3206fe495f7b48e03eac/Fc/902911-2660.jpg)
Jauhelihapihvien täyttäminen on helppo tapa muunnella murekeruokia. Voit paistaa pihvit valmiiksi jo etukäteen ja lämmittää juuri ennen tarjoilua.
Neljälle
- 500 g vähärasvaista sikajauhelihaa
- 1 muna
- suolaa ja pippuria
- 1 maustemitta korianterijauhetta
- 1 rkl vehnäjauhoa
Täyte
- ½ pakettia pekonikuutioita
- 1 pieni sipuli
- 2 tl vaaleata dijonsinappia
- 1 munankeltuainen
- 1 rkl kaprissilppua
- 1 rkl persiljasilppua
- 10 vihreää oliivia
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Sekoita jauhelihaan muna mausteet ja jauho. Muotoile 8 ohutta pihviä.
2. Ruskista pekonia ja kuutioitua sipulia. Siirrä ne kulhoon ja sekoita muiden täytteen ainesten kanssa. Silppua oliivit ja sekoita ne mukaan täytteeseen.
3. Jaa täyte neljälle pihville, nosta päälle loput pihvit ja painele tiiviiksi ympäri reunan. Paista ne hiljalleen kypsiksi keskilämmöllä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka