Mehevät täytetyt jauhelihapihvit

Jauhelihapihvien täyttäminen on helppo tapa muunnella murekeruokia. Voit paistaa pihvit valmiiksi jo etukäteen ja lämmittää juuri ennen tarjoilua.

Neljälle

  • 500 g vähärasvaista sikajauhelihaa
  • 1 muna
  • suolaa ja pippuria
  • 1 maustemitta korianterijauhetta
  • 1 rkl vehnäjauhoa

Täyte

  • ½ pakettia pekonikuutioita
  • 1 pieni sipuli
  • 2 tl vaaleata dijonsinappia
  • 1 munankeltuainen
  • 1 rkl kaprissilppua
  • 1 rkl persiljasilppua
  • 10 vihreää oliivia
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Sekoita jauhelihaan muna mausteet ja jauho. Muotoile 8 ohutta pihviä.

2. Ruskista pekonia ja kuutioitua sipulia. Siirrä ne kulhoon ja sekoita muiden täytteen ainesten kanssa. Silppua oliivit ja sekoita ne mukaan täytteeseen.

3. Jaa täyte neljälle pihville, nosta päälle loput pihvit ja painele tiiviiksi ympäri reunan. Paista ne hiljalleen kypsiksi keskilämmöllä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!