Julkaistu
Jauhelihapihvien täyttäminen on helppo tapa muunnella murekeruokia. Voit paistaa pihvit valmiiksi jo etukäteen ja lämmittää juuri ennen tarjoilua.
Neljälle
- 500 g vähärasvaista sikajauhelihaa
- 1 muna
- suolaa ja pippuria
- 1 maustemitta korianterijauhetta
- 1 rkl vehnäjauhoa
Täyte
- ½ pakettia pekonikuutioita
- 1 pieni sipuli
- 2 tl vaaleata dijonsinappia
- 1 munankeltuainen
- 1 rkl kaprissilppua
- 1 rkl persiljasilppua
- 10 vihreää oliivia
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Sekoita jauhelihaan muna mausteet ja jauho. Muotoile 8 ohutta pihviä.
2. Ruskista pekonia ja kuutioitua sipulia. Siirrä ne kulhoon ja sekoita muiden täytteen ainesten kanssa. Silppua oliivit ja sekoita ne mukaan täytteeseen.
3. Jaa täyte neljälle pihville, nosta päälle loput pihvit ja painele tiiviiksi ympäri reunan. Paista ne hiljalleen kypsiksi keskilämmöllä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.