Mehevät täytetyt jauhelihapihvit
Jauhelihapihvien täyttäminen on helppo tapa muunnella murekeruokia. Voit paistaa pihvit valmiiksi jo etukäteen ja lämmittää juuri ennen tarjoilua.
Neljälle
- 500 g vähärasvaista sikajauhelihaa
- 1 muna
- suolaa ja pippuria
- 1 maustemitta korianterijauhetta
- 1 rkl vehnäjauhoa
Täyte
- ½ pakettia pekonikuutioita
- 1 pieni sipuli
- 2 tl vaaleata dijonsinappia
- 1 munankeltuainen
- 1 rkl kaprissilppua
- 1 rkl persiljasilppua
- 10 vihreää oliivia
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Sekoita jauhelihaan muna mausteet ja jauho. Muotoile 8 ohutta pihviä.
2. Ruskista pekonia ja kuutioitua sipulia. Siirrä ne kulhoon ja sekoita muiden täytteen ainesten kanssa. Silppua oliivit ja sekoita ne mukaan täytteeseen.
3. Jaa täyte neljälle pihville, nosta päälle loput pihvit ja painele tiiviiksi ympäri reunan. Paista ne hiljalleen kypsiksi keskilämmöllä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan