Mehevä tonnikalapitsa

Tarjoile pizza aina vastapaistettuna. Silloin se maistuu parhaimmalta.

2 kpl

  • 1 pkt pizzapohja-aineksia

Täyte

  • 1 prk tonnikalaa vedessä
  • 2-3 dl tomaattimurskaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 keltasipuli, viipaleina
  • 1 tl oreganoa
  • 15 vihreää oliivia, viipaleina
  • juustoraastetta
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Valmista taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kohota ja leivo kaksi pizzapohjaa.

2. Sekoita tomaattimurska ja öljy, levitä pohjille. Laita päälle sipulia, tonnikalaa ja oliiveja ja mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Ripottele päälle juustoa, kypsennä uunissa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!