Mätidippi – helppo hittiohje

mätidippi
Leena ja Iman

Mätidipin ohje sekoitti somen! Tässä Leenan ja Imanin Instagramissa supersuosioon noussut mätidippi, joka nautiskellaan perunalastujen kera.

  • Aktiivinen valmistusaika: 5min
  • Kokonaisvalmistusaika: 5min
  • Annosmäärä: 2-4 annosta

Ainekset

  • Purkki creme fraichea
  • 1/2-1 punasipuli hienonnettuna
  • Kahden limen kuori raastettuna (vihreä osa)
  • Puolikkaan limen mehu
  • Ruohosipulia hienonnettuna
  • Kirjolohenmätiä
  • Suolaa
  • Rouhittua mustapippuria
  • Sipsejä

Valmistusohje

Mätidippi valmistetaan näin:

  1. Sekoita kaikkia aineksia keskenään.
  2. Koristele isoilla mätikeoilla ja hienon hienoksi silputulla ruohosipulilla. Nauti sipsien kanssa

Leenan ja Imanin vinkki: "Kesällä duunailtiin lisäksi kekoja suoraan sipsien päälle sormisyötäviksi. Tällöin riittää creme fraiche/smetana, mäti ja reilu rouhaus mustapippuria. Jos haluat kalattoman version, korvaa mäti merilevävalmisteella."

Resepti ja kuva: @imanjaleenasafkaa



Parhaat ruokaohjelmat

  • card_master_chef_vip
    MasterChef Suomi

    Rakastettu MasterChef 2020 nostaa kilpailemisen uudelle tasolle sillä tällä kertaa toisistaan ottaa mittaa ruuanvalmistuksen ammattilaisia ja nyt tuomareilla onkin mahdollisuus vaatia kilpailijoilta entistä enemmän kasvua, itsensä ylittämistä sekä huikeita oivalluksia. Tuomareina toimivat Tomi Björck ja Sikke Sumari sekä Kape Aihinen.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja