Mätidippi – helppo hittiohje

mätidippi
Leena ja Iman

Mätidipin ohje sekoitti somen! Tässä Leenan ja Imanin Instagramissa supersuosioon noussut mätidippi, joka nautiskellaan perunalastujen kera.

  • Aktiivinen valmistusaika: 5min
  • Kokonaisvalmistusaika: 5min
  • Annosmäärä: 2-4 annosta

Ainekset

  • Purkki creme fraichea
  • 1/2-1 punasipuli hienonnettuna
  • Kahden limen kuori raastettuna (vihreä osa)
  • Puolikkaan limen mehu
  • Ruohosipulia hienonnettuna
  • Kirjolohenmätiä
  • Suolaa
  • Rouhittua mustapippuria
  • Sipsejä

Valmistusohje

Mätidippi valmistetaan näin:

  1. Sekoita kaikkia aineksia keskenään.
  2. Koristele isoilla mätikeoilla ja hienon hienoksi silputulla ruohosipulilla. Nauti sipsien kanssa

Leenan ja Imanin vinkki: "Kesällä duunailtiin lisäksi kekoja suoraan sipsien päälle sormisyötäviksi. Tällöin riittää creme fraiche/smetana, mäti ja reilu rouhaus mustapippuria. Jos haluat kalattoman version, korvaa mäti merilevävalmisteella."

Resepti ja kuva: @imanjaleenasafkaa



Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja