MasterChef VIP: Yrttinen kermapasta – Anna Perhon resepti

MC2020VIP_EP04_Annoskuva_Anna_Kuvaaja_Sara_Forsius09517
Sara Forsius / Mtv3

MasterChef VIP -sarjan kuudennessa jaksossa edellisessä tehtävässä hävinnyt joukkue valmistaa vaihtokaupan raaka-ainekorien sisällöstä annokset.

Yrttinen kermapasta

  • 4 kpl Salottisipulia
  • 1 kpl Kananmuna
  • 1 dl Kermaa
  • 250 g Pappardelle pastaa
  • 1/2 ruukkua Salviaa
  • 1/2 ruukkua Persiljaa
  • Pippuri
  • Suola

Valmistusohje

Hienonna sipulit ja kuullota öljyssä. Lisää joukkoon halutessasi hienonnetua rosmariinia.

Sekoita kananmuna ja kerma kerkenään.

Keitä pasta suolavedessä. Valuta valmiista pastasta ylimääräinen vesi pois.

Lisää muna-kermaseos sipuleiden kanssa pannulle. Lisää pasta ja keitä kermaa hieman kasaan.

Lisää hienonnetut yrtit. Mausta pippurilla ja suolalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.