MasterChef VIP: Yrttinen kermapasta – Anna Perhon resepti
Julkaistu
MasterChef VIP -sarjan kuudennessa jaksossa edellisessä tehtävässä hävinnyt joukkue valmistaa vaihtokaupan raaka-ainekorien sisällöstä annokset.
Yrttinen kermapasta
- 4 kpl Salottisipulia
- 1 kpl Kananmuna
- 1 dl Kermaa
- 250 g Pappardelle pastaa
- 1/2 ruukkua Salviaa
- 1/2 ruukkua Persiljaa
- Pippuri
- Suola
Valmistusohje
Hienonna sipulit ja kuullota öljyssä. Lisää joukkoon halutessasi hienonnetua rosmariinia.
Sekoita kananmuna ja kerma kerkenään.
Keitä pasta suolavedessä. Valuta valmiista pastasta ylimääräinen vesi pois.
Lisää muna-kermaseos sipuleiden kanssa pannulle. Lisää pasta ja keitä kermaa hieman kasaan.
Lisää hienonnetut yrtit. Mausta pippurilla ja suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta