MasterChef VIP: Yrttinen kermapasta – Anna Perhon resepti

MC2020VIP_EP04_Annoskuva_Anna_Kuvaaja_Sara_Forsius09517
Sara Forsius / Mtv3

MasterChef VIP -sarjan kuudennessa jaksossa edellisessä tehtävässä hävinnyt joukkue valmistaa vaihtokaupan raaka-ainekorien sisällöstä annokset.

Yrttinen kermapasta

  • 4 kpl Salottisipulia
  • 1 kpl Kananmuna
  • 1 dl Kermaa
  • 250 g Pappardelle pastaa
  • 1/2 ruukkua Salviaa
  • 1/2 ruukkua Persiljaa
  • Pippuri
  • Suola

Valmistusohje

Hienonna sipulit ja kuullota öljyssä. Lisää joukkoon halutessasi hienonnetua rosmariinia.

Sekoita kananmuna ja kerma kerkenään.

Keitä pasta suolavedessä. Valuta valmiista pastasta ylimääräinen vesi pois.

Lisää muna-kermaseos sipuleiden kanssa pannulle. Lisää pasta ja keitä kermaa hieman kasaan.

Lisää hienonnetut yrtit. Mausta pippurilla ja suolalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja