MasterChef VIP: Yrttinen kermapasta – Anna Perhon resepti
![Copyright: Sara Forsius / Mtv3. Photographer: Sara Forsius. MC2020VIP_EP04_Annoskuva_Anna_Kuvaaja_Sara_Forsius09517](https://im.mtvuutiset.fi/image/8108712/landscape16_9/1600/900/636bec04a5014a7d6d5086cb819ccfef/fZ/mc2020vip-ep04-annoskuva-anna-kuvaaja-sara-forsius09517.jpg)
MasterChef VIP -sarjan kuudennessa jaksossa edellisessä tehtävässä hävinnyt joukkue valmistaa vaihtokaupan raaka-ainekorien sisällöstä annokset.
Yrttinen kermapasta
- 4 kpl Salottisipulia
- 1 kpl Kananmuna
- 1 dl Kermaa
- 250 g Pappardelle pastaa
- 1/2 ruukkua Salviaa
- 1/2 ruukkua Persiljaa
- Pippuri
- Suola
Valmistusohje
Hienonna sipulit ja kuullota öljyssä. Lisää joukkoon halutessasi hienonnetua rosmariinia.
Sekoita kananmuna ja kerma kerkenään.
Keitä pasta suolavedessä. Valuta valmiista pastasta ylimääräinen vesi pois.
Lisää muna-kermaseos sipuleiden kanssa pannulle. Lisää pasta ja keitä kermaa hieman kasaan.
Lisää hienonnetut yrtit. Mausta pippurilla ja suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka