Mainos

MasterChef VIP: Yrttinen kermapasta – Anna Perhon resepti

MasterChef VIP -sarjan kuudennessa jaksossa edellisessä tehtävässä hävinnyt joukkue valmistaa vaihtokaupan raaka-ainekorien sisällöstä annokset.

Yrttinen kermapasta

  • 4 kpl Salottisipulia
  • 1 kpl Kananmuna
  • 1 dl Kermaa
  • 250 g Pappardelle pastaa
  • 1/2 ruukkua Salviaa
  • 1/2 ruukkua Persiljaa
  • Pippuri
  • Suola

Valmistusohje

Hienonna sipulit ja kuullota öljyssä. Lisää joukkoon halutessasi hienonnetua rosmariinia.

Sekoita kananmuna ja kerma kerkenään.

Keitä pasta suolavedessä. Valuta valmiista pastasta ylimääräinen vesi pois.

Lisää muna-kermaseos sipuleiden kanssa pannulle. Lisää pasta ja keitä kermaa hieman kasaan.

Lisää hienonnetut yrtit. Mausta pippurilla ja suolalla.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja