MasterChef VIP: Yrttinen kermapasta – Anna Perhon resepti
MasterChef VIP -sarjan kuudennessa jaksossa edellisessä tehtävässä hävinnyt joukkue valmistaa vaihtokaupan raaka-ainekorien sisällöstä annokset.
Yrttinen kermapasta
- 4 kpl Salottisipulia
- 1 kpl Kananmuna
- 1 dl Kermaa
- 250 g Pappardelle pastaa
- 1/2 ruukkua Salviaa
- 1/2 ruukkua Persiljaa
- Pippuri
- Suola
Valmistusohje
Hienonna sipulit ja kuullota öljyssä. Lisää joukkoon halutessasi hienonnetua rosmariinia.
Sekoita kananmuna ja kerma kerkenään.
Keitä pasta suolavedessä. Valuta valmiista pastasta ylimääräinen vesi pois.
Lisää muna-kermaseos sipuleiden kanssa pannulle. Lisää pasta ja keitä kermaa hieman kasaan.
Lisää hienonnetut yrtit. Mausta pippurilla ja suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka