MasterChef VIP -sarjan kahdeksannessa jaksossa valmistettiin voitaikina.
Suolainen täyte
- 200 g Jauhelihaa
- 1 kpl Sipuli, pieni
- 1 kpl Valkosipulinkynsi
- 1/2 kpl Chili, punainen
- 2 dl Riisiä, keitettynä
- 1 rkl Kalakastiketta
- Persiljaa
- Minttua
- Pippuri
- Suola
Valmistusohje
Valmista voitaikina ohjeiden mukaan.
Valmista täyte. Hienonna sipuli, valkosipuli ja chili. Kuullota öljyssä pannulla jauhelihan kanssa. Hienonna yrtit ja sekoita joukkoon. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja mausta. Täytä voitaikinapalat suolaisella täytteellä. Paista ohjeenmukaisesti.
Kokoa annos. Koristele hienonnetulla chilillä ja tuoreilla yrteillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!