MasterChef VIP: Vietnamilaisittain maustetut jauhelihapasteijat – Anna Perhon resepti
Julkaistu
MasterChef VIP -sarjan kahdeksannessa jaksossa valmistettiin voitaikina.
Suolainen täyte
- 200 g Jauhelihaa
- 1 kpl Sipuli, pieni
- 1 kpl Valkosipulinkynsi
- 1/2 kpl Chili, punainen
- 2 dl Riisiä, keitettynä
- 1 rkl Kalakastiketta
- Persiljaa
- Minttua
- Pippuri
- Suola
Valmistusohje
Valmista voitaikina ohjeiden mukaan.
Valmista täyte. Hienonna sipuli, valkosipuli ja chili. Kuullota öljyssä pannulla jauhelihan kanssa. Hienonna yrtit ja sekoita joukkoon. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja mausta. Täytä voitaikinapalat suolaisella täytteellä. Paista ohjeenmukaisesti.
Kokoa annos. Koristele hienonnetulla chilillä ja tuoreilla yrteillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa