MasterChef VIP: Vietnamilaisittain maustetut jauhelihapasteijat – Anna Perhon resepti

MC2020VIP_EP08_Annoskuva_Suolainen_Anna_Kuvaaja_Sara_Forsius
Sara Forsius / Mtv3

MasterChef VIP -sarjan kahdeksannessa jaksossa valmistettiin voitaikina.

Suolainen täyte

  • 200 g Jauhelihaa
  • 1 kpl Sipuli, pieni
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi
  • 1/2 kpl Chili, punainen
  • 2 dl Riisiä, keitettynä
  • 1 rkl Kalakastiketta
  • Persiljaa
  • Minttua
  • Pippuri
  • Suola

Valmistusohje

Valmista voitaikina ohjeiden mukaan.

Valmista täyte. Hienonna sipuli, valkosipuli ja chili. Kuullota öljyssä pannulla jauhelihan kanssa. Hienonna yrtit ja sekoita joukkoon. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja mausta. Täytä voitaikinapalat suolaisella täytteellä. Paista ohjeenmukaisesti.

Kokoa annos. Koristele hienonnetulla chilillä ja tuoreilla yrteillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja