Mainos

MasterChef VIP: Vietnamilaisittain maustetut jauhelihapasteijat – Anna Perhon resepti

MasterChef VIP -sarjan kahdeksannessa jaksossa valmistettiin voitaikina.

Suolainen täyte

  • 200 g Jauhelihaa
  • 1 kpl Sipuli, pieni
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi
  • 1/2 kpl Chili, punainen
  • 2 dl Riisiä, keitettynä
  • 1 rkl Kalakastiketta
  • Persiljaa
  • Minttua
  • Pippuri
  • Suola

Valmistusohje

Valmista voitaikina ohjeiden mukaan.

Valmista täyte. Hienonna sipuli, valkosipuli ja chili. Kuullota öljyssä pannulla jauhelihan kanssa. Hienonna yrtit ja sekoita joukkoon. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja mausta. Täytä voitaikinapalat suolaisella täytteellä. Paista ohjeenmukaisesti.

Kokoa annos. Koristele hienonnetulla chilillä ja tuoreilla yrteillä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja