MasterChef VIP: Vesuviuksen pääsiäinen – Max Seeckin resepti
MasterChef VIP -sarjan kuudennessa jaksossa edellisessä tehtävässä hävinnyt joukkue valmistaa vaihtokaupan raaka-ainekorien sisällöstä annokset.
Aineet
- Kananmunia
- Sokeria
- Kuohukermaa
- 2 banaania
- Yksi persikka
Valmistusohje
Temperoidut suklaalastut. Marjoja. Jauha banaanit ja kananmunat lettutaikinaksi. Sulata tumma suklaa, lämmitä se n. 48 asteiseksi. Jäähdytä 27 asteiseksi ja lämmitä sitten uudelleen 32 asteiseksi. Laita pakastimeen.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Keitä paloiteltu persikka sokerivedessä. Sekoita 1 dl sokeria 1 dl kiehuvaa vettä. Anna jämähtää, jotta saadaan Omar-karkkimassaa. Murskaa rouheeksi.
Ota persikat vedestä kun ovat kypsiä, ja kiehauta persikkainen sokeriliemi kastikkeeksi.
Paista banaanilettu ruskeaksi. Aseta lettu lautaselle, lisää kermavaahto, persikkakastike, marjat sekä Omar-rouhe.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka