Mainos

MasterChef VIP: Vesuviuksen pääsiäinen – Max Seeckin resepti

MasterChef VIP -sarjan kuudennessa jaksossa edellisessä tehtävässä hävinnyt joukkue valmistaa vaihtokaupan raaka-ainekorien sisällöstä annokset.

Aineet

  • Kananmunia
  • Sokeria
  • Kuohukermaa
  • 2 banaania
  • Yksi persikka

Valmistusohje

Temperoidut suklaalastut. Marjoja. Jauha banaanit ja kananmunat lettutaikinaksi. Sulata tumma suklaa, lämmitä se n. 48 asteiseksi. Jäähdytä 27 asteiseksi ja lämmitä sitten uudelleen 32 asteiseksi. Laita pakastimeen.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Keitä paloiteltu persikka sokerivedessä. Sekoita 1 dl sokeria 1 dl kiehuvaa vettä. Anna jämähtää, jotta saadaan Omar-karkkimassaa. Murskaa rouheeksi.

Ota persikat vedestä kun ovat kypsiä, ja kiehauta persikkainen sokeriliemi kastikkeeksi.

Paista banaanilettu ruskeaksi. Aseta lettu lautaselle, lisää kermavaahto, persikkakastike, marjat sekä Omar-rouhe. 

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja