Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef VIP: Vesuviuksen pääsiäinen – Max Seeckin resepti

Sara Forsius / Mtv3
Julkaistu 07.04.2021 12:07

MTV LIFESTYLE

MasterChef VIP -sarjan kuudennessa jaksossa edellisessä tehtävässä hävinnyt joukkue valmistaa vaihtokaupan raaka-ainekorien sisällöstä annokset.

Aineet

  • Kananmunia
  • Sokeria
  • Kuohukermaa
  • 2 banaania
  • Yksi persikka

Valmistusohje

Temperoidut suklaalastut. Marjoja. Jauha banaanit ja kananmunat lettutaikinaksi. Sulata tumma suklaa, lämmitä se n. 48 asteiseksi. Jäähdytä 27 asteiseksi ja lämmitä sitten uudelleen 32 asteiseksi. Laita pakastimeen.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Keitä paloiteltu persikka sokerivedessä. Sekoita 1 dl sokeria 1 dl kiehuvaa vettä. Anna jämähtää, jotta saadaan Omar-karkkimassaa. Murskaa rouheeksi.

Ota persikat vedestä kun ovat kypsiä, ja kiehauta persikkainen sokeriliemi kastikkeeksi.

Paista banaanilettu ruskeaksi. Aseta lettu lautaselle, lisää kermavaahto, persikkakastike, marjat sekä Omar-rouhe. 

Lisää aiheesta:

MasterChef: Sitruunapossettia, marinoitua tyrniä, lakugeeliä ja tuorevuustomoussea – Vihreän joukkueen reseptiMasterChef: Granny Smith omenaa ja hasselpähkinää – Pietarin reseptiMasterChef: Punaherukkaa – Punainen joukkueMasterChef: Mansikka-zabaglione – Joonaksen reseptiMasterChef: Eaton mess – Marinan reseptiMasterChef: Tuulihatut – Ollin resepti
MasterChefJälkiruoatHedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti