MasterChef VIP: Piemonten paprikoita, paistettuja jättikatkaravun pyrstöjä ja paprikapyrettä – Minna Kuukan resepti
MasterChef VIP -sarjan kuudennessa jaksossa edellisessä tehtävässä hävinnyt joukkue valmistaa vaihtokaupan raaka-ainekorien sisällöstä annokset.
Paprikat
- 1 kpl Paprika, punainen
- 1 kpl Paprika, keltainen
- 100 g Kirsikkatomaatteja
- 3 oksaa Timjami
- Mozzarellaa
- Pippuri
- Suola
Jättikatkaravun pyrstöt
- 8 kpl Jättikatkaravun pyrstöjä
- 2 rkl Voita
- 2 oksaa Timjamia
- Pippuri
- Suola
Paprikapyre
- 2 kpl Suippapaprikoita
- 150 g Kirsikkatomaatteja
- Oliiviöljy
- Suola
Valmistusohje
Valmista paprikapyre. Pilko paprikat ja tomaatit isoiksi paloiksi. Kuullota pehmeiksi öljyssä ja laita blenderiin. Aja pyreeksi ja mausta suolalla.
Valmista paprikat. Pilko paprikat pystysuunnassa neljään osaan ja kirsikka tomaatit kahtia. Asettele kirsikkatomaatit paprikaveneisiin. Mausta yrteillä, suolalla ja pippurilla. Laita osaan paprikaveneistä palat mozzarellaa. Paista 175 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Valmista jättkatkaravun pyrstöt. Poista ravuista suolet. Paista voissa pannulla yrttien kanssa. Mausta pippurilla ja suolalla.
Kokoa annos. Tarjoile vaalean leivän kanssa ja koristele tuoreilla yrteillä.