Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef VIP: Piemonten paprikoita, paistettuja jättikatkaravun pyrstöjä ja paprikapyrettä – Minna Kuukan resepti

MC2020VIP_EP04_Annoskuva_Minna_Kuvaaja_Sara_Forsius09538
Sara Forsius / Mtv3
Julkaistu 07.04.2021 10:59

MTV LIFESTYLE

MasterChef VIP -sarjan kuudennessa jaksossa edellisessä tehtävässä hävinnyt joukkue valmistaa vaihtokaupan raaka-ainekorien sisällöstä annokset.

Paprikat

  • 1 kpl Paprika, punainen
  • 1 kpl Paprika, keltainen
  • 100 g Kirsikkatomaatteja
  • 3 oksaa Timjami
  • Mozzarellaa
  • Pippuri
  • Suola

Jättikatkaravun pyrstöt

  • 8 kpl Jättikatkaravun pyrstöjä
  • 2 rkl Voita
  • 2 oksaa Timjamia
  • Pippuri
  • Suola

Paprikapyre

  • 2 kpl Suippapaprikoita
  • 150 g Kirsikkatomaatteja
  • Oliiviöljy
  • Suola

Valmistusohje

Valmista paprikapyre. Pilko paprikat ja tomaatit isoiksi paloiksi. Kuullota pehmeiksi öljyssä ja laita blenderiin. Aja pyreeksi ja mausta suolalla.

Valmista paprikat. Pilko paprikat pystysuunnassa neljään osaan ja kirsikka tomaatit kahtia. Asettele kirsikkatomaatit paprikaveneisiin. Mausta yrteillä, suolalla ja pippurilla. Laita osaan paprikaveneistä palat mozzarellaa. Paista 175 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Valmista jättkatkaravun pyrstöt. Poista ravuista suolet. Paista voissa pannulla yrttien kanssa. Mausta pippurilla ja suolalla.

Kokoa annos. Tarjoile vaalean leivän kanssa ja koristele tuoreilla yrteillä.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef