Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef VIP: Piemonten paprikoita, paistettuja jättikatkaravun pyrstöjä ja paprikapyrettä – Minna Kuukan resepti

Sara Forsius / Mtv3
Julkaistu 07.04.2021 10:59

MTV LIFESTYLE

MasterChef VIP -sarjan kuudennessa jaksossa edellisessä tehtävässä hävinnyt joukkue valmistaa vaihtokaupan raaka-ainekorien sisällöstä annokset.

Paprikat

  • 1 kpl Paprika, punainen
  • 1 kpl Paprika, keltainen
  • 100 g Kirsikkatomaatteja
  • 3 oksaa Timjami
  • Mozzarellaa
  • Pippuri
  • Suola

Jättikatkaravun pyrstöt

  • 8 kpl Jättikatkaravun pyrstöjä
  • 2 rkl Voita
  • 2 oksaa Timjamia
  • Pippuri
  • Suola

Paprikapyre

  • 2 kpl Suippapaprikoita
  • 150 g Kirsikkatomaatteja
  • Oliiviöljy
  • Suola

Valmistusohje

Valmista paprikapyre. Pilko paprikat ja tomaatit isoiksi paloiksi. Kuullota pehmeiksi öljyssä ja laita blenderiin. Aja pyreeksi ja mausta suolalla.

Valmista paprikat. Pilko paprikat pystysuunnassa neljään osaan ja kirsikka tomaatit kahtia. Asettele kirsikkatomaatit paprikaveneisiin. Mausta yrteillä, suolalla ja pippurilla. Laita osaan paprikaveneistä palat mozzarellaa. Paista 175 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Valmista jättkatkaravun pyrstöt. Poista ravuista suolet. Paista voissa pannulla yrttien kanssa. Mausta pippurilla ja suolalla.

Kokoa annos. Tarjoile vaalean leivän kanssa ja koristele tuoreilla yrteillä.

Lisää aiheesta:

MasterChef VIP: Lihavarras naudan ja porsaan ulkofileistä, paahdettuja vihanneksia, tzatzikia ja kreikkalaista salaattia – Perttu Sirviön reseptiMasterChef VIP: Naudan ulkofilepihviä, tomaattipataa, paahdettuja vihanneksia ja kvinoaa – Joel Harkimon reseptiMasterChef VIP: Paistettuja kampasimpukoita, mustatorvisieniä, paahdetuja maa-artisokkia ja persiljaöljyä – Vikin reseptiMasterChef VIP: Paistettuja kampasimpukoita, maa-artisokkapyrettä ja persiljaöljyä – Perttu Sirviön reseptiRapucocktailWokatut jättikatkaravut mustatorvisienten kera
MasterChefPääruoatÄyriäiset

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti