MasterChef VIP: Piemonten paprikoita, paistettuja jättikatkaravun pyrstöjä ja paprikapyrettä – Minna Kuukan resepti
MasterChef VIP -sarjan kuudennessa jaksossa edellisessä tehtävässä hävinnyt joukkue valmistaa vaihtokaupan raaka-ainekorien sisällöstä annokset.
Paprikat
- 1 kpl Paprika, punainen
- 1 kpl Paprika, keltainen
- 100 g Kirsikkatomaatteja
- 3 oksaa Timjami
- Mozzarellaa
- Pippuri
- Suola
Jättikatkaravun pyrstöt
- 8 kpl Jättikatkaravun pyrstöjä
- 2 rkl Voita
- 2 oksaa Timjamia
- Pippuri
- Suola
Paprikapyre
- 2 kpl Suippapaprikoita
- 150 g Kirsikkatomaatteja
- Oliiviöljy
- Suola
Valmistusohje
Valmista paprikapyre. Pilko paprikat ja tomaatit isoiksi paloiksi. Kuullota pehmeiksi öljyssä ja laita blenderiin. Aja pyreeksi ja mausta suolalla.
Valmista paprikat. Pilko paprikat pystysuunnassa neljään osaan ja kirsikka tomaatit kahtia. Asettele kirsikkatomaatit paprikaveneisiin. Mausta yrteillä, suolalla ja pippurilla. Laita osaan paprikaveneistä palat mozzarellaa. Paista 175 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Valmista jättkatkaravun pyrstöt. Poista ravuista suolet. Paista voissa pannulla yrttien kanssa. Mausta pippurilla ja suolalla.
Kokoa annos. Tarjoile vaalean leivän kanssa ja koristele tuoreilla yrteillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta