Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef VIP: Paistettuja kampasimpukoita, mustatorvisieniä, paahdetuja maa-artisokkia ja persiljaöljyä – Vikin resepti

Sara Forsius / Mtv3
Julkaistu 09.03.2021 20:55

MTV LIFESTYLE

MasterChef VIP -sarjan toisessa jaksossa kilpailijat pääsevät valmistamaan annoksen tuomareiden suosikkiraaka-aineista.

Kampasimpukat

  • 6 kpl Kampasimpukoita
  • 2 rkl Voita
  • 2 oksaa Timjamia
  • Pippuri
  • Suola

Paistetut mustatorvisienet

  • 2 kourallista Mustatorvisieniä
  • 2 rkl Voita
  • 3 oksaa Timjamia
  • Pippuri
  • Suola

Paahdetut maa-artisokat

  • 8 kpl Maa-artisokkia
  • Öljy
  • Pippuri
  • Suola

Persiljaöljy

  • 1 ruukku Persiljaa
  • 1 dl Öljyä
  • Sitruunanmehua

Valmistusohje

Valmista persiljaöljy. Laita öljy ja persilja blenderiin. Aja hienoksi öljyksi ja mausta sitruunanmehulla.

Valmista maa-artisokat. Pese maa-artisokat ja halkaise. Pyörittele öljyssä ja lisää mausteet. Paahda 225 asteisessa uunissa noin 15 - 20 minuuttia.

Valmista mustatorvisienet. Paista sienet voissa pannulla timjamin kanssa. Mausta pippurilla ja suolalla.

Valmista kampasimpukat. Paista voissa pannulla timjamin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kokoa annos. Koristele tuoreilla yrteillä.

Lisää aiheesta:

MasterChef VIP: Bouillabaissea ja sahramimajoneesia – Anna Perhon reseptiMasterChef VIP: Paistettuja kampasimpukoita, maa-artisokkapyrettä ja persiljaöljyä – Perttu Sirviön reseptiMasterChef VIP: Paistettuja kampasimpukoita, maa-artisokkapyrettä ja mustatorvisienikastiketta – Max Seeckin reseptiMasterChef VIP: Kampasimpukoita, paahdettua maa-artisokkaa ja mustatorvisieniä – Jarmo Kosken reseptiMasterChef VIP: Maa-artisokkakeittoa, paistettuja mustatorvisieniä, sitruunaöljyä ja juustokeksiä – Anna Perhon reseptiMasterChef VIP: Paistettua kuhaa, paahdettuja bataattilohkoja, kanttarelleja ja suippokaali-porkkanaraastetta – Jarmo Kosken resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatÄyriäiset

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti