MasterChef VIP -sarjan toisessa jaksossa kilpailijat pääsevät valmistamaan annoksen tuomareiden suosikkiraaka-aineista.
Kampasimpukat
- 6 kpl Kampasimpukoita
- 2 rkl Voita
- 2 oksaa Timjamia
- Pippuri
- Suola
Paistetut mustatorvisienet
- 2 kourallista Mustatorvisieniä
- 2 rkl Voita
- 3 oksaa Timjamia
- Pippuri
- Suola
Paahdetut maa-artisokat
- 8 kpl Maa-artisokkia
- Öljy
- Pippuri
- Suola
Persiljaöljy
- 1 ruukku Persiljaa
- 1 dl Öljyä
- Sitruunanmehua
Valmistusohje
Valmista persiljaöljy. Laita öljy ja persilja blenderiin. Aja hienoksi öljyksi ja mausta sitruunanmehulla.
Valmista maa-artisokat. Pese maa-artisokat ja halkaise. Pyörittele öljyssä ja lisää mausteet. Paahda 225 asteisessa uunissa noin 15 - 20 minuuttia.
Valmista mustatorvisienet. Paista sienet voissa pannulla timjamin kanssa. Mausta pippurilla ja suolalla.
Valmista kampasimpukat. Paista voissa pannulla timjamin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kokoa annos. Koristele tuoreilla yrteillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.