MasterChef VIP: Paistettuja kampasimpukoita, maa-artisokkapyrettä ja mustatorvisienikastiketta – Max Seeckin resepti
MasterChef VIP -sarjan toisessa jaksossa kilpailijat pääsevät valmistamaan annoksen tuomareiden suosikkiraaka-aineista.
Kampasimpukat
- 6 kpl Kampasimpukoita
- 1 rkl Voita
- Pippuri
- Suola
Maa-artisokkapyre
- 8 kpl Maa-artisokkia
- 30 g Voita
- Pippuri
- Suola
Mustatorvisienikastike
- 0,5 L Mustatorvisieniä
- 2 rkl Voita
- 2 dl Kermaa
- 2 rkl Misotahnaa
Valmistusohje
Valmista maa-artisokkapyre. Kuori maa-artisokat ja halkaise. Keitä suolavedessä pehmeiksi. Laita blenderiin voin kanssa ja aja hienoksi pyreeksi. Lisää tarvittaessa loraus vettä. Mausta pippurilla ja suolalla.
Valmista mustatorvisienikastike. Paista sieniä voissa pannulla. Lisää joukkoon misotahna ja kerma. Keitä kastikkeeksi ja mausta suolalla. Halutessasi hienonna sienet sauvasekoittimella pieniksi paloiksi.
Valmista kampasimpukat. Paista kampasimpukat nopeasti voissa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kokoa annos. Koristele hienonnetulla timjamilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan