Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef VIP: Paistettuja kampasimpukoita, maa-artisokkapyrettä ja mustatorvisienikastiketta – Max Seeckin resepti

Sara Forsius / Mtv3
Julkaistu 09.03.2021 20:55

MTV LIFESTYLE

MasterChef VIP -sarjan toisessa jaksossa kilpailijat pääsevät valmistamaan annoksen tuomareiden suosikkiraaka-aineista.

Kampasimpukat

  • 6 kpl Kampasimpukoita
  • 1 rkl Voita
  • Pippuri
  • Suola

Maa-artisokkapyre

  • 8 kpl Maa-artisokkia
  • 30 g Voita
  • Pippuri
  • Suola

Mustatorvisienikastike

  • 0,5 L Mustatorvisieniä
  • 2 rkl Voita
  • 2 dl Kermaa
  • 2 rkl Misotahnaa

Valmistusohje

Valmista maa-artisokkapyre. Kuori maa-artisokat ja halkaise. Keitä suolavedessä pehmeiksi. Laita blenderiin voin kanssa ja aja hienoksi pyreeksi. Lisää tarvittaessa loraus vettä. Mausta pippurilla ja suolalla.

Valmista mustatorvisienikastike. Paista sieniä voissa pannulla. Lisää joukkoon misotahna ja kerma. Keitä kastikkeeksi ja mausta suolalla. Halutessasi hienonna sienet sauvasekoittimella pieniksi paloiksi.

Valmista kampasimpukat. Paista kampasimpukat nopeasti voissa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kokoa annos. Koristele hienonnetulla timjamilla.

Lisää aiheesta:

Suomalainen muikku-bentoboksi – Kristiinan reseptiMasterChef VIP: Paistettuja kampasimpukoita, mustatorvisieniä, paahdetuja maa-artisokkia ja persiljaöljyä – Vikin reseptiMasterChef VIP: Paistettuja kampasimpukoita, maa-artisokkapyrettä ja persiljaöljyä – Perttu Sirviön reseptiMasterChef VIP: Kampasimpukoita, paahdettua maa-artisokkaa ja mustatorvisieniä – Jarmo Kosken reseptiMasterChef VIP: Maa-artisokkakeittoa, paistettuja mustatorvisieniä, sitruunaöljyä ja juustokeksiä – Anna Perhon reseptiMasterChef VIP: Yrttistä lohta, hollandaisekastiketta, paistettua tankoparsaa, sitruunavinaigretellä maustettua fenkolia ja varhaiskaalia – Joel Harkimon resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatÄyriäiset

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti