Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef VIP: Lihavarras naudan ja porsaan ulkofileistä, paahdettuja vihanneksia, tzatzikia ja kreikkalaista salaattia – Perttu Sirviön resepti

Sara Forsius / Mtv3
Julkaistu 23.03.2021 20:55

MTV LIFESTYLE

MasterChef VIP -sarjan neljännessä jaksossa selvitettiin, miten kilpailijat onnistuvat vangitsemaan kohdemaansa aromeita lihaisaan annokseensa.

Lihavarras

  • 300 g Porsaan ulkofilettä
  • 300 g Naudan ulkofilettä
  • 3 rkl Öljyä
  • Pippuri
  • Suola

Paahdetut vihannekset

  • 6 kpl Kirsikkatomaatteja
  • 1/2 kpl Kesäkurpitsa
  • 1 kpl Sipuli
  • 1 kpl Paprika, punainen
  • Öljy
  • Suola

Kreikkalainen salaatti

  • 1 ruukku Salaatti
  • 1/2 kpl Punasipuli
  • 1/2 kpl Kurkku
  • 6 kpl Oliiveja
  • 150 g Fetajuustoa
  • 1 kpl Paprika, punainen
  • hyppysellinen Oreganoa
  • Oliiviöljyä

Tzatziki

  • 200 g Kreikkalaistajogurttia
  • 1/2 kpl Kurkkua
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi
  • Suola

Valmistusohje

Valmista tzatziki. Hienonna kurkku ja valkosipulinkynsi. Sekoita raaka-aineet keskenään ja mausta suolalla.

Valmista kreikkalainen salaatti. Pilko vihannekset haluttuun muotoon ja kokoa valmiiksi lautasille.

Valmista lihavartaat. Pilko lihat vartaaseen sopiviksi paloiksi. Paista öljyssä pannulla. Mausta pippurilla ja suolalla. Laita lihapalat vartaisiin.

Valmista paahdetut vihannekset. Pilko vihannekset, pyörittele öljyssä ja mausta suolalla. Paahda 200 asteisessa uunissa 15 - 20 minuuttia.

Kokoa annos.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Chorizoa ja Romescoa – Heinin reseptiMasterChef VIP: Täytettyjä broilerin rintafileitä ja yrttinen fetapasta – Minna Kuukan reseptiMasterChef VIP: Tuju tortillakeitto – Miska Haakanan reseptiMasterChef VIP: Naudan ulkofilepihviä, tomaattipataa, paahdettuja vihanneksia ja kvinoaa – Joel Harkimon reseptiMasterChef VIP: Kanan rintafilettä, pastaa ja vihersalaattia – Vikin reseptiMasterChef VIP: Naudan sisäfilettä, suikalesalaattia ja majoneesia salaattipedillä – Perttu Sirviön resepti
MasterChefPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti