Mainos

MasterChef VIP: Kanansiipiä, sokerimaissia ja tulistakastiketta – Vikin resepti

MasterChef VIP -sarjan neljännessä jaksossa selvitettiin, miten kilpailijat onnistuvat vangitsemaan kohdemaansa aromeita lihaisaan annokseensa.

Kanansiivet

  • 10 kpl Kanansiipiä
  • 2 rkl Öljyä
  • Paprikajauhe
  • Pippuri
  • Suola

Sokerimaissi

  • 2 kpl Sokerimaissia
  • Suola

Valmistusohje

Valmista kanansiivet. Pyörittele siivet öljyssä ja mausteissa. Paista 220 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Valmista sokerimaissi. Keitä maissia suolavedessä noin 5 minuuttia. Mausta tarvittaessa suolalla ja voisulalla.

Kokoa annos. Tarjoile tulisen valmiskastikkeen kanssa. Lisää kastikkeeseen tarvittaessa chilikastikkeella potkua.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja