MasterChef VIP: Kanansiipiä, sokerimaissia ja tulistakastiketta – Vikin resepti

MC2020VIP_EP04_Annoskuva_Viki_Kuvaaja_Sara_Forsius
Sara Forsius / Mtv3

MasterChef VIP -sarjan neljännessä jaksossa selvitettiin, miten kilpailijat onnistuvat vangitsemaan kohdemaansa aromeita lihaisaan annokseensa.

Kanansiivet

  • 10 kpl Kanansiipiä
  • 2 rkl Öljyä
  • Paprikajauhe
  • Pippuri
  • Suola

Sokerimaissi

  • 2 kpl Sokerimaissia
  • Suola

Valmistusohje

Valmista kanansiivet. Pyörittele siivet öljyssä ja mausteissa. Paista 220 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Valmista sokerimaissi. Keitä maissia suolavedessä noin 5 minuuttia. Mausta tarvittaessa suolalla ja voisulalla.

Kokoa annos. Tarjoile tulisen valmiskastikkeen kanssa. Lisää kastikkeeseen tarvittaessa chilikastikkeella potkua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.