MasterChef VIP: Kanansiipiä, sokerimaissia ja tulistakastiketta – Vikin resepti

MC2020VIP_EP04_Annoskuva_Viki_Kuvaaja_Sara_Forsius
Sara Forsius / Mtv3

MasterChef VIP -sarjan neljännessä jaksossa selvitettiin, miten kilpailijat onnistuvat vangitsemaan kohdemaansa aromeita lihaisaan annokseensa.

Kanansiivet

  • 10 kpl Kanansiipiä
  • 2 rkl Öljyä
  • Paprikajauhe
  • Pippuri
  • Suola

Sokerimaissi

  • 2 kpl Sokerimaissia
  • Suola

Valmistusohje

Valmista kanansiivet. Pyörittele siivet öljyssä ja mausteissa. Paista 220 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Valmista sokerimaissi. Keitä maissia suolavedessä noin 5 minuuttia. Mausta tarvittaessa suolalla ja voisulalla.

Kokoa annos. Tarjoile tulisen valmiskastikkeen kanssa. Lisää kastikkeeseen tarvittaessa chilikastikkeella potkua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja