MasterChef VIP -sarjan neljännessä jaksossa selvitettiin, miten kilpailijat onnistuvat vangitsemaan kohdemaansa aromeita lihaisaan annokseensa.
Kanansiivet
- 10 kpl Kanansiipiä
- 2 rkl Öljyä
- Paprikajauhe
- Pippuri
- Suola
Sokerimaissi
- 2 kpl Sokerimaissia
- Suola
Valmistusohje
Valmista kanansiivet. Pyörittele siivet öljyssä ja mausteissa. Paista 220 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Valmista sokerimaissi. Keitä maissia suolavedessä noin 5 minuuttia. Mausta tarvittaessa suolalla ja voisulalla.
Kokoa annos. Tarjoile tulisen valmiskastikkeen kanssa. Lisää kastikkeeseen tarvittaessa chilikastikkeella potkua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.