MasterChef VIP: Kanansiipiä, sokerimaissia ja tulistakastiketta – Vikin resepti
MasterChef VIP -sarjan neljännessä jaksossa selvitettiin, miten kilpailijat onnistuvat vangitsemaan kohdemaansa aromeita lihaisaan annokseensa.
Kanansiivet
- 10 kpl Kanansiipiä
- 2 rkl Öljyä
- Paprikajauhe
- Pippuri
- Suola
Sokerimaissi
- 2 kpl Sokerimaissia
- Suola
Valmistusohje
Valmista kanansiivet. Pyörittele siivet öljyssä ja mausteissa. Paista 220 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Valmista sokerimaissi. Keitä maissia suolavedessä noin 5 minuuttia. Mausta tarvittaessa suolalla ja voisulalla.
Kokoa annos. Tarjoile tulisen valmiskastikkeen kanssa. Lisää kastikkeeseen tarvittaessa chilikastikkeella potkua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta