Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef VIP: Kanan rintafilettä, pastaa ja vihersalaattia – Vikin resepti

Julkaistu 04.03.2021 10:43

MTV LIFESTYLE

Kanan rintafile

  • 2 kpl Kanan rintafilettä
  • 2 rkl Oliiviöljyä
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi
  • 1 kpl Sipuli
  • 1 kpl Chili, punainen
  • Pippuri
  • Suola

Pasta

  • 200 g Pastaa
  • Suola

Salaatti

  • 1 ruukku Jäävuorisalaatti
  • 1 kpl Avokado
  • 100 g Kirsikkatomaatteja
  • 1/2 kpl Sitruunanmehua

Valmistusohje

Valmista kana. Pilko rintafileet pienemmiksi paloiksi. Hienonna valkosipuli, sipuli ja chili. Sekoita kaikki raaka-aineet. Paista maustuneet kanan palat öljyssä pannulla.

Valmista pasta. Keitä pasta pussin ohjeen mukaisesti suolavedessä.

Valmista salaatti. Pilko kaikki raaka-aineet haluttuun muotoon. Mausta sitruunanmehulla.

Kokoa annos. Kruunaa ketsupilla.

MasterChef VIP -sarjan ensimmäisessä tehtävässä kilpailijat pääsevät esittelemään omia ruokamieltymyksiään, kun kokattavana on autiosaaren annos: mitä kukin olisi valmis syömään koko lopun elämänsä?

Lisää aiheesta:

Neljän tuulen laatikko – Timon reseptiMasterChef VIP: Miskan Voimaannuttavan Voiset Voitaikinaleivokset – Miska Haakanan reseptiMasterChef VIP: Lihavarras naudan ja porsaan ulkofileistä, paahdettuja vihanneksia, tzatzikia ja kreikkalaista salaattia – Perttu Sirviön reseptiMasterChef VIP: Uunilohta, sitruunaa ja tulista bouilabaissen lientä – Vikin reseptiMasterChef VIP: Merimiehen mummon kalakeitto – Minna Kuukan reseptiMasterChef VIP: Chilistä currylohta, keittetyä riisiä ja paistettua broccoliinia – Max Seeckin resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti