Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef VIP: Kampasimpukoita, paahdettua maa-artisokkaa ja mustatorvisieniä – Jarmo Kosken resepti

Sara Forsius / Mtv3
Julkaistu 09.03.2021 20:55

MTV LIFESTYLE

MasterChef VIP -sarjan toisessa jaksossa kilpailijat pääsevät valmistamaan annoksen tuomareiden suosikkiraaka-aineista.

Kampasimpukka

  • 6 kpl Kampasimpukoita
  • 1 rkl Öljyä
  • 1 rkl Voita
  • 1/2 kpl Sitruunanmehua
  • Suola

Paistetut mustatorvisienet

  • 1 kourallinen Mustatorvisieniä
  • 1 rkl Voita
  • Suola

Rapeat mustatorvisienet

  • 1 kourallinen Mustatorvisieniä
  • Mustapippuri
  • Suola

Paahdetut maa-artisokat

  • 8 kpl Maa-artisokkia
  • Öljyä
  • Suola

Valmistusohje

Valmista rapeat mustatorvisienet. Paista mustatorvisienet rapeiksi kuivalla pannulla. Mausta pippurilla ja suolalla.

Valmista paistetut mustatorvisienet. Paista sieniä voissa pannulla. Mausta suolalla.

Valmista paahdetut maa-artisokat. Halkaise maa-artisokat, pyörittele öljyssä ja mausta suolalla. Paahda 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Valmista kampasimpukat. Paista kampasimpukat nopeasti pannulla voissa ja öljyssä. Mausta suolalla ja sitruunanmehulla.

Kokoa annos. Koristele sitruunalla ja tuoreilla yrteillä.

Lisää aiheesta:

MasterChef VIP: Lihavarras naudan ja porsaan ulkofileistä, paahdettuja vihanneksia, tzatzikia ja kreikkalaista salaattia – Perttu Sirviön reseptiMasterChef VIP: Paistettuja kampasimpukoita, mustatorvisieniä, paahdetuja maa-artisokkia ja persiljaöljyä – Vikin reseptiMasterChef VIP: Paistettuja kampasimpukoita, maa-artisokkapyrettä ja persiljaöljyä – Perttu Sirviön reseptiMasterChef VIP: Paistettuja kampasimpukoita, maa-artisokkapyrettä ja mustatorvisienikastiketta – Max Seeckin reseptiMasterChef VIP: Maa-artisokkakeittoa, paistettuja mustatorvisieniä, sitruunaöljyä ja juustokeksiä – Anna Perhon reseptiMasterChef VIP: Paistettua kuhaa, paahdettuja bataattilohkoja, kanttarelleja ja suippokaali-porkkanaraastetta – Jarmo Kosken resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatÄyriäiset

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti