MasterChef VIP: Kampasimpukoita, paahdettua maa-artisokkaa ja mustatorvisieniä – Jarmo Kosken resepti
MasterChef VIP -sarjan toisessa jaksossa kilpailijat pääsevät valmistamaan annoksen tuomareiden suosikkiraaka-aineista.
Kampasimpukka
- 6 kpl Kampasimpukoita
- 1 rkl Öljyä
- 1 rkl Voita
- 1/2 kpl Sitruunanmehua
- Suola
Paistetut mustatorvisienet
- 1 kourallinen Mustatorvisieniä
- 1 rkl Voita
- Suola
Rapeat mustatorvisienet
- 1 kourallinen Mustatorvisieniä
- Mustapippuri
- Suola
Paahdetut maa-artisokat
- 8 kpl Maa-artisokkia
- Öljyä
- Suola
Valmistusohje
Valmista rapeat mustatorvisienet. Paista mustatorvisienet rapeiksi kuivalla pannulla. Mausta pippurilla ja suolalla.
Valmista paistetut mustatorvisienet. Paista sieniä voissa pannulla. Mausta suolalla.
Valmista paahdetut maa-artisokat. Halkaise maa-artisokat, pyörittele öljyssä ja mausta suolalla. Paahda 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Valmista kampasimpukat. Paista kampasimpukat nopeasti pannulla voissa ja öljyssä. Mausta suolalla ja sitruunanmehulla.
Kokoa annos. Koristele sitruunalla ja tuoreilla yrteillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Anun mokkakakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista