MasterChef VIP -sarjan ensimmäisessä tehtävässä kilpailijat pääsevät esittelemään omia ruokamieltymyksiään, kun kokattavana on autiosaaren annos: mitä kukin olisi valmis syömään koko lopun elämänsä?
Currylohi
- 1 kpl Lohifile
- 1 kpl Chili, punainen
- 1 rkl Hunaja
- 1 dl Soija
- 4 rkl Curryjauhe
- 1/2 pnt Ruohosipulia
- 2 kpl Valkosipulinkynsiä
- 1 tl Pippuri
- 1 tl Suola
Riisi
- 1,5 dl Basmatiriisiä
- Vettä
- Suola
Broccoliini
- 4 kpl Varsiparsakaalia
- 1 rkl Öljyä
- Suola
Valmistusohje
Valmista currylohi. Hienonna valkosipulit ja ruohosipuli. Laita lohi folioon ja hieno kaikki raaka-aineet kalaan. Sulje folio ja paista 175 asteisessa uunissa noin 20 - 30 minuuttia.
Valmista riisi. Keitä riisi paketinohjeen mukaisesti. Mausta suolalla.
Valmista broccoliinit. Paista broccoliineja öljyssä kuumalla pannulla. Mausta suolalla.
Kokoa annos. Koristele hienonnetulla chilillä ja yrteillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.