MasterChef VIP: Chilistä currylohta, keittetyä riisiä ja paistettua broccoliinia – Max Seeckin resepti

MC2020VIP_EP01_Annoskuva_Max_Kuvaaja_Sara_Forsius
Sara Forsius / Mtv3

MasterChef VIP -sarjan ensimmäisessä tehtävässä kilpailijat pääsevät esittelemään omia ruokamieltymyksiään, kun kokattavana on autiosaaren annos: mitä kukin olisi valmis syömään koko lopun elämänsä?

Currylohi

  • 1 kpl Lohifile
  • 1 kpl Chili, punainen
  • 1 rkl Hunaja
  • 1 dl Soija
  • 4 rkl Curryjauhe
  • 1/2 pnt Ruohosipulia
  • 2 kpl Valkosipulinkynsiä
  • 1 tl Pippuri
  • 1 tl Suola

Riisi

  • 1,5 dl Basmatiriisiä
  • Vettä
  • Suola

Broccoliini

  • 4 kpl Varsiparsakaalia
  • 1 rkl Öljyä
  • Suola

Valmistusohje

Valmista currylohi. Hienonna valkosipulit ja ruohosipuli. Laita lohi folioon ja hieno kaikki raaka-aineet kalaan. Sulje folio ja paista 175 asteisessa uunissa noin 20 - 30 minuuttia. 

Valmista riisi. Keitä riisi paketinohjeen mukaisesti. Mausta suolalla.

Valmista broccoliinit. Paista broccoliineja öljyssä kuumalla pannulla. Mausta suolalla.

Kokoa annos. Koristele hienonnetulla chilillä ja yrteillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja