MasterChef VIP: Chilistä currylohta, keittetyä riisiä ja paistettua broccoliinia – Max Seeckin resepti
MasterChef VIP -sarjan ensimmäisessä tehtävässä kilpailijat pääsevät esittelemään omia ruokamieltymyksiään, kun kokattavana on autiosaaren annos: mitä kukin olisi valmis syömään koko lopun elämänsä?
Currylohi
- 1 kpl Lohifile
- 1 kpl Chili, punainen
- 1 rkl Hunaja
- 1 dl Soija
- 4 rkl Curryjauhe
- 1/2 pnt Ruohosipulia
- 2 kpl Valkosipulinkynsiä
- 1 tl Pippuri
- 1 tl Suola
Riisi
- 1,5 dl Basmatiriisiä
- Vettä
- Suola
Broccoliini
- 4 kpl Varsiparsakaalia
- 1 rkl Öljyä
- Suola
Valmistusohje
Valmista currylohi. Hienonna valkosipulit ja ruohosipuli. Laita lohi folioon ja hieno kaikki raaka-aineet kalaan. Sulje folio ja paista 175 asteisessa uunissa noin 20 - 30 minuuttia.
Valmista riisi. Keitä riisi paketinohjeen mukaisesti. Mausta suolalla.
Valmista broccoliinit. Paista broccoliineja öljyssä kuumalla pannulla. Mausta suolalla.
Kokoa annos. Koristele hienonnetulla chilillä ja yrteillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti