Mainos

MasterChef VIP: Briossisämpylää, naudan jauhelihapihvi, pikkelöityä punasipuli, cheddaria ja chipotlemajoneesia – Miska Haakanen resepti

MasterChef VIP -sarjan seitsemännessä jaksossa valmistettiin ruokavaraston raaka-aineista hampurilainen.

Jauhelihapihvi

  • 300 g Naudan jauhelihaa
  • Pippuri
  • Suola

Pikkelöity punasipuli

  • 1 kpl Punasipuli
  • 1 dl 1-2-3 -lientä

Chipotlemajoneesi

  • 1 kpl Kananmunan keltuainen
  • 1 rkl Sinappia
  • 2 tl Valkoviinietikkaa
  • 2 dl Öljyä
  • Chipotle-tahna
  • Suola

Sämpylä

  • 2 kpl Briossisämpylöitä
  • 1 rkl Voita

Juusto

  • 2 siivua Cheddaria

Valmistusohje

Valmista punasipuli. Suikaloi punasipulit ja laita 1-2-3 -liemeen maustumaan.

Valmista chipotlemajoneesi. Laita kulhoon keltuainen, sinappi, etikka ja suola. Vatkaa tasaiseksi massaksi ja lisää öljy ohueena nauhana kokoajan sekoittaen. Kun majoneesi on valmis, mausta chipotle-tahnalla ja suolalla.

Valmista jauhelihapihvi. Muodosta jauhelista kaksi pihviä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista voissa pannulla molemmin puolin. Lisää juustosiivu pihvin päälle niin että se alkaa sulamaan.

Valmista sämpylät. Halkaiset ja paista sämpylät voissa pannulla. 

Kokoa annos.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja