Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef VIP: Briossisämpylää, naudan jauhelihapihvi, pikkelöityä punasipuli, cheddaria ja chipotlemajoneesia – Miska Haakanen resepti

Sara Forsius / Mtv3
Julkaistu 14.04.2021 08:53

MTV LIFESTYLE

MasterChef VIP -sarjan seitsemännessä jaksossa valmistettiin ruokavaraston raaka-aineista hampurilainen.

Jauhelihapihvi

  • 300 g Naudan jauhelihaa
  • Pippuri
  • Suola

Pikkelöity punasipuli

  • 1 kpl Punasipuli
  • 1 dl 1-2-3 -lientä

Chipotlemajoneesi

  • 1 kpl Kananmunan keltuainen
  • 1 rkl Sinappia
  • 2 tl Valkoviinietikkaa
  • 2 dl Öljyä
  • Chipotle-tahna
  • Suola

Sämpylä

  • 2 kpl Briossisämpylöitä
  • 1 rkl Voita

Juusto

  • 2 siivua Cheddaria

Valmistusohje

Valmista punasipuli. Suikaloi punasipulit ja laita 1-2-3 -liemeen maustumaan.

Valmista chipotlemajoneesi. Laita kulhoon keltuainen, sinappi, etikka ja suola. Vatkaa tasaiseksi massaksi ja lisää öljy ohueena nauhana kokoajan sekoittaen. Kun majoneesi on valmis, mausta chipotle-tahnalla ja suolalla.

Valmista jauhelihapihvi. Muodosta jauhelista kaksi pihviä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista voissa pannulla molemmin puolin. Lisää juustosiivu pihvin päälle niin että se alkaa sulamaan.

Valmista sämpylät. Halkaiset ja paista sämpylät voissa pannulla. 

Kokoa annos.

Lisää aiheesta:

MasterChef VIP: Täytettyjä broilerin rintafileitä ja yrttinen fetapasta – Minna Kuukan reseptiMasterChef VIP: Tuju tortillakeitto – Miska Haakanan reseptiMasterChef VIP: Juustoinen crisp-pihvi, portobelloa ja punakaalia – Olga Temosen reseptiMasterChef VIP: Lihapullia kookosliemessä – Volin reseptiMasterChef VIP: Naudan sisäfilettä, suikalesalaattia ja majoneesia salaattipedillä – Perttu Sirviön reseptiLihansyöjät: Hampurilaiset
MasterChefPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti