MasterChef: Totuus löytyy tomaatista – Timon resepti
MasterChef Suomi -kauden toisessa jaksossa valmistettiin annos tomaatista.
Pastataikina
- 100 g Vehnäjauhoja
- 1 kpl Kananmuna
Täyte
- 1 kpl Sipuli
- 2 dl Kanttarelleja
- 100 g Tomaattimurskaa
- Suolaa
- Pippuria
Liemi
- 2 dl Tomaattimehua
- Suolaa
- Sokeria
- Mustapippuria
- Basilikaa koristeeksi
Valmistusohje
Sekoita jauhot ja kananmuna. Vaivaa pastataikinaa 5-10 min. Laita kelmun sisään tasaantumaan noin puoleksi tunniksi.
Paista silputtu sipuli ja kanttarellit. Laita tomaatti tehosekoittimeen ja purista/valuta neste pois. Lisää tomaatti kanttarellien ja sipulien sekaan ja mausta. Keitä kasaan ja jäähdytä.
Keitä tomaattimehu kasaan ja mausta suolalla ja pippurilla ja sokerilla
Työstä pastataikina pastakoneella ja tee tortellinit.
Keitä tortellinit ja kokoa annos. Käytä koristeeksi basilikaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan