Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Totuus löytyy tomaatista – Timon resepti

Julkaistu 14.02.2023 21:00

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -kauden toisessa jaksossa valmistettiin annos tomaatista.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Pastataikina

  • 100 g Vehnäjauhoja
  • 1 kpl Kananmuna

Täyte

  • 1 kpl Sipuli
  • 2 dl Kanttarelleja
  • 100 g Tomaattimurskaa
  • Suolaa
  • Pippuria

Liemi

  • 2 dl Tomaattimehua
  • Suolaa
  • Sokeria
  • Mustapippuria
  • Basilikaa koristeeksi

Valmistusohje

Sekoita jauhot ja kananmuna. Vaivaa pastataikinaa 5-10 min. Laita kelmun sisään tasaantumaan noin puoleksi tunniksi.

Paista silputtu sipuli ja kanttarellit. Laita tomaatti tehosekoittimeen ja purista/valuta neste pois. Lisää tomaatti kanttarellien ja sipulien sekaan ja mausta. Keitä kasaan ja jäähdytä.

Keitä tomaattimehu kasaan ja mausta suolalla ja pippurilla ja sokerilla

Työstä pastataikina pastakoneella ja tee tortellinit.

Keitä tortellinit ja kokoa annos. Käytä koristeeksi basilikaa.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Tomaattia kahdella tapaa ja ricottajuustoa – Saijan reseptiMasterChef: Kananrintaa ja tummaa suklaata – Timon reseptiMasterChef: Paahdettu gazpacho, auracreme ja meiramisorbetti – Jonin reseptiMasterChef VIP: Miskan Voimaannuttavan Voiset Voitaikinaleivokset – Miska Haakanan reseptiMasterChef VIP: Lihapullia kookosliemessä – Volin reseptiMasterChef VIP: Kanttarellicapuccinoa ja paistettuja kanttarelleja – Minna Kuukan resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti