Irrota hummeri kuoristaan. Paahda kuoria uunissa ja hibachilla. Puolita ja siisti hummeri.
Hienonna shalotit ja lisää ne kahteen kattilaan. Freesaa voissa. Lisää toiseen kattilaan 1/2 fenkoli ja porkkanat. Paahda hetki ja lisää valkoviini. Lisää vesi ja keitä kasaan. Keitä maa-artisokkia suolavedessä.
Ota viiriäisen runko ja paahda sitä hibacilla. Kattilaan missä on vain sipulit ja voi niin viiriäisen ranka ja. Lisää kattilaan timjamin oksat. Paahda. Kaada punaviinikattilaan ja keitä kasaan.
Siisti parsat ja vedä puolikas fenkoli mandoliinilla ohuiksi viipaleiksi. Paista fenkolit voissa ja sitruunan mehussa/kuoressa kunnes ne ovat sopivan kypsiä. Paista parsoja suolavedessä 1-2 minuuttia ja laita kylmään odottamaan.
