MasterChef: Tattipasta – Teemu I:n resepti
Julkaistu
MasterChef Suomi -sarjan toisessa jaksossa toisinnettiin annoksia tuomareiden Helena Puolakan, Henri Alénin ja Kape Aihisen lempiannoksista.
Ainekset
- noin 200 g herkkutatteja
- 150 g voita
- 4 kpl salottisipuleita
- 200 g 00-jauhoja
- 2 kananmunaa
Valmistusohje
Tee pastataikina. Pastataikinan ohjeita löydät täältä.
Ruskista voi. Karamellisoi sipulit.
Kauli tai tee koneella pasta, jauhota.
Pilko tatit, ruskita pannulla. Yhdistä pasta tattien kanssa.
Lisää karamellisoitu sipuli pastan joukkoon. Laita lautaselle ja kaada ruskistettu voi päälle.
Viimeistele mustapippurilla ja suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka