MYSKIKURPITSASOSE: Pilko myskikurpitsa lohkoiksi ja laita kiehumaan kanelitangon kanssa veteen. Anna kiehua, kunnes kurpitsa on kypsää. Soseuta blenderillä tai sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Lisää 50 g voita ja 2 dl kuohukermaa. Siivilöi massa ja tee vaahto sifonilla.
CHILIÖLJY: Kuullota chilisiivut rapeiksi öljyssä ja siirrä sivuun jäähtymään. Ota öljy talteen. Lisää öljy lopuksi keiton päälle.
MAUSTETUT KURPITSANSIEMENET: Laita uuni lämpiämään 200 C. laita siemenet leivinpaperin päälle ja lorauta vaahterasiirappia siemenien päälle. Taita leivinpaperi siemenien päälle, koska poksuvat uunissa kypsyessään.
Ota jäähtymään ja asettele lopuksi annoksen päälle.
