PIHVI: Mausta raaka pihvi kauttaaltaan suolalla ja mustapippurilla. Anna levätä huoneenlämmössä 30–60 minuuttia. Grillaa hibachilla haluttuun kypsyyteen ja anna levätä pihvin paksuudesta riippuen 5–15 minuuttia.
GRILLATTU PARSASALAATTI:

MasterChef Suomi -sarjan 7. kauden yhdeksännen jakson resepti.
PIHVI: Mausta raaka pihvi kauttaaltaan suolalla ja mustapippurilla. Anna levätä huoneenlämmössä 30–60 minuuttia. Grillaa hibachilla haluttuun kypsyyteen ja anna levätä pihvin paksuudesta riippuen 5–15 minuuttia.
GRILLATTU PARSASALAATTI:
KARAMELLISOITU MAA-ARTISOKKAPYRE: Puolita maa-artisokat. Keitä suolatussa vedessä melkein kypsiksi. Valuta vesi pois ja lisää kattilaan voi ja sokeri. Lisää maa-artisokat. Keitä hetki ja lisää kerma ja maito. Keitä kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja maa-artisokat kypsiä. Kaada kattilan sisältö blenderiin. Aja sileäksi. Lisää etikka ja suola, Tarkista maku.
JOGURTTIKASTIKE: Valuta jogurtti. Sekoita kaikki ainekset. Tarkista maku. Lisää ruohosipuliöljyä.
RUOHOSIPULIÖLJY: Laita ainekset blenderiin. Aja täydellä teholla 2 minuuttia. Valuta kuituliinan läpi saadaksesi kirkkaan ja tumman vihreän öljyn. Kokoa annos.