Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef Suomi: Paistetut kampasimpukat, kurpitsapyreellä, tomaatti- avokadosalaatilla ja ruskistetulla voilla, Jounin resepti

MTV
Julkaistu 11.03.2025 20:45

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan 7. kauden viidennen jakson resepti.

KAMPASIMPUKAT

  • 2 kampasimpukkaa
  • 2 rkl rypsiöljyä paistamiseen
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 2 rkl voita

TOMAATTI-AVOKAADO-SALAATTI

  • 1 avokado
  • 1 sitruuna
  • 1 tomaatti
  • 2 lehteä salaattia
  • 1 fenkoli
  • ½ sitruunan mehu

KURPITSAPYREE

  • 1 hokkaidokurpitsa
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa ja kuori kurpitsa pieniksi paloiksi. Laita palat uunivuokaan, ripottele öljyä ja mausteita päälle. Laita 180 asteiseen uuniin.

Pilko avokado ja tomaatit lohkoiksi. Siivuta fenkolista ohuita siivuja. Laita kaikki kulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu sekaan.

Ota kypsyneet kurpitsat uunista ja tee siitä pyreetä sauvasekoittimella. Mausta suolalla.

Ota paistinpannu ja paista kampasimpukat nopeasti voissa kypsiksi. Max minuutti per puoli.

Kuumenna vielä voita pannulla niin, että voi ruskistuu ja kasaa kaikista näistä kaunis annos lautaselle.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Loaded uuniperuna, Iinan ja Taijan reseptiMasterChef Suomi: Kuhaa jalapenojogurttikastikkeella, Taijan reseptiMasterChef Suomi: Korealaisia pannukakkuja ja paneroitua valkosipulista tofua, soija-vaahterasiirappikastikkeella, Taijan reseptiMasterChef: Taskuraputartar – Jonin reseptiMasterChef: Piknik Toscanassa – Teemu V:n reseptiMasterChef: Paahtopaisti-mäti tapas – Teemu V:n resepti
MasterChef-reseptitMasterChefPääruoatÄyriäiset

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit
  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti