SUKLAAFONDANT: Lämmitä uuni 190 asteeseen tai 170 asteeseen kiertoilmalla. Sulata suklaa ja voi vesihauteessa ja sekoita tasaiseksi emulsioksi. Lisää hienonnettu chili ja uuta noin 5 min. Maistele seosta. Chilistä pitäisi tuntua pieni lämpö, mutta älä anna seoksen mennä tuliseksi. Siivilöi chilit seoksesta. Vaahdota munat, keltuaiset ja sokeri. Tilavuuden pitäisi noin nelinkertaistua. Sekoita suklaa muna-sokerivaahdon joukkoon nuolijalla. Siivilöi jauhot ja leivinjauhe ja taittele sekaan. Voit siirtää massan pursotinpussiin helpottamaan muottien täyttämistä. Voitele muotit runsaalla voilla ja jauhota kaakaojauheella. Täytä vuoat massalla noin ¾ korkeudesta. Paista uunissa noin 9 min. Fondantin kuuluu vielä hyllyä keskeltä, kun se on valmis.
MANGOSORBETTI: Lisää sileään mangopyreeseen glukoosisiirappi ja lämmitä seos noin 20 asteiseksi ja sekoita hyvin. Kaada massa jäätelökoneeseen.
MINTTU-MANGOSALAATTI: Hienonna mangonliha. Maseroi rommissa ja lisää minttu.