Leikkaa punakaali ohueksi ja aseta jääveteen odottamaan. Ota porsaan kassler ja leikkaa siitä noin 1,5 cm paksuisia pihvejä. Hiero suolaa pintaa molemmin puolin ja jätä vielä huoneenlämpöön.
Aloita tekemään mangohilloke niin, että leikkaat mangon siemenen mukaisesti ja viillät mangon lihaan kuutio muodon. Näin voit irrottaa hedelmän lihan helposti lusikalla kaapimalla ja asettaa ne suoraan kattilaan lämmönpäälle. Lisää mangoille vesi sekä hunaja, mutta lisää limen mehu vasta kun seos alkaa kuplimaan. Keitä seosta kasaan ja maista tarvitseeko lisää happoa, jos mango on todella makeaa.
Kuumenna öljy pannulla, lisää kasslerit pannulle ja kypsennä lihaa, mutta älä paista vielä haluttuun lämpötilaan. Painele misotahnaa lusikalla lihan pintaan ja voitele lihaa sillä pannulla paistaessa. Kun liha on saanut väriä ja miso on paahtunut, ota lihat pois, sillä ne grillataan hibachi grillissä valmiiksi ennen tarjoilua.
