KANA: Poista kanan selkäranka leikkaamalla saksilla rangan kummaltakin puolen. Käännä kana rintapuoli ylöspäin, levitä selän puolelta ja paina rinta alas, jotta saat kanan tasaiseksi uunipellille. Suolaa todella runsaalla suolalla. Lisää mausteiden joukkoon hiukan öljyä, jotta saat tahnan, jonka voit hieroa kanan pintaan. Paista 200 asteisessa uunissa, kunnes reisien sisälämpötila on 70 astetta. Jos pinta ottaa liikaa väriä, suojaa kana foliolla. Anna vetäytyä rauhassa. Renssaa ja viipaloi kana tarjoilua varten.
JOGURTTIKASTIKE: Hienonna valkosipulinkynsi ja ripottele päälle suolaa. Hiero leikkuulaudalla veitsen ja suolan avulla valkosipulitahnaksi. Sekoita ainekset kulhossa ja mausta suolalla ja pippurilla.
PIKKELÖITY PUNAKAALI: Viipaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi mandoliinilla. Suolaa ja valuta kaali. Tee pikkelöintiliemi ja kaada kaalin sekaan, jätä marinoitumaan tarjoiluun asti.
FLATBREAD: Sekoita taikina ja vaivaa kiinteäksi palloksi, anna levätä ennen kuin leikkaat kuuteen osaan. Jauhota alusta ja kauli kuusi ohutta leipää. Paista kuumalla pannulla molemmin puolin, ja voitele lopussa voilla.