Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef Suomi: Korealaisia pannukakkuja ja paneroitua valkosipulista tofua, soija-vaahterasiirappikastikkeella, Taijan resepti

MTV
Julkaistu 04.03.2025 20:45

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan 7. kauden neljännen jakson resepti.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

TOFU

  • 1 maustamaton tofu
  • 2 rk valkosipulijauhetta
  • 2 rkl sipulijauhetta
  • 1 rkl perunajauhoa
  • 1 tl suolaa
  • ½ l öljyä

KASTIKE

  • ½ dl vaahterasiirappia
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl öljyä
  • ½ dl kuutioitua sipulia
  • 3 valkosipulinkynttä pieneksi pilkottuna
  • 1 porkkana pieneksi pilkottuna
  • 1 rkl ruohosipulia pieneksi pilkottuna
  • 1 chili hienonnettuna

KOREALAISET PANNUKAKUT

  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kuumaa vettä
  • 1 kevätsipulinvarsi

Valmistusohje

TOFU: Laita tofu prässiin, jotta saat nestettä puristettua pois tofusta. Sekoita sillä aikaa sipulijauhe, valkosipulijauhe, perunajauho ja suola. Kuumenna öljy 180 asteiseksi ja paista tofuja kuumassa öljyssä noin 3 min. Ota tofut ritilälle jäähtymään. Friteeraa tofut uudelleen juuri ennen tarjoilua noin 2 min, jotta ovat kunnolla rapeita.

KASTIKE: Sekoita kaikki nesteet keskenään. Paista pannulla porkkanat ja sipulit, lisää lopuksi valkosipuli. Kaada kastikkeen joukkoon. Pilko päälle vielä ruohosipulia tai kesäsipulia.

KOREALAISET PANNUKAKUT: Laita jauhot kulhoon ja kaada päälle kuuma vesi. Vaivaa taikina ja lisää tarvittaessa jauhoja. Muotoile taikinasta pannukakut ja paista runsaassa öljyssä.

Kokoa annos ja lusikoi kastike annoksen päälle.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Loaded uuniperuna, Iinan ja Taijan reseptiMasterChef Suomi: Sinisen joukkueen reseptitMasterChef Suomi: Kuhaa jalapenojogurttikastikkeella, Taijan reseptiMasterChef Suomi: Perunakranssi, T-pihvi, punaviinikastike ja valkosipuli-sahrami-vihannekset, Darinan reseptiMasterChef Suomi: Kimchillä maustettua possun ulkofilettä, Tajian reseptiMasterChef: Sipulipiirakka – Ollin resepti
MasterChef-reseptitMasterChefPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit
  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti