Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, sekä palsternakka valmiiksi. Pilko perunat ja palsternakka pienemmiksi paloiksi, jotta ne kypsyvät nopeammin. Lisää perunat, palsternakat ja suola kiehuvaan veteen. Keitä kypsäksi. Kaada vesi pois, lisää perunat ja palsternakat blenderiin tai sauvasekottimella jyrää tasaiseksi pyreeksi. Lisää sekaan ruokalusikallinen voita ja tarkista vielä suola.
Samalla kun juurekset kypsyvät kattilassa, pilko sipuli ja tomaatit ja kuullota ne pannulla pehmeäksi. Kun sipuli ja tomaatit on pehmeää ja saanut väriä ota ne erilliseen kulhoon ja blendaa tomaattikastikkeeksi, muista lisätä tuore basilika ja blendaa seos.
Kanankoipipalat on hyvä suolata ennekuin alkaa paistamaan. Lisää kuumalle pannulle rypsiöljyä ja kanat nahkapuoli pannunpintaa kohti. Paista kunnes pinta on kullanruskea ja käännä kana toisinpäin. Paista vielä hetki toista puolta, ennekuin lisäät pannulle Valion voita ja Järvikylän tuoretta Salviaa. Siirrät pannu uuniin, jotta kana kypsyy sisältä läpikotaisin ja saa voin ja salvian makua imettyä itseensä.
