Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef Suomi: Grillattua possunkylkeä ananas-salsalla, Valtterin resepti

Julkaistu 15.04.2025 20:45

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan 7. kauden kymmenennen jakson resepti.

Possu

  • pala possunkylkeä
  • 2 pitkäpippuria
  • puolikas kanelitanko
  • 4 laakerinlehteä
  • 1rkl viherpippureita
  • 1 rkl muscovadosokeria
  • 1 rkl suolaa
  • 3 dl vettä
  • 4 kuivattua siitakesientä
  • 3 valkosipulinkynttä

Salsa

  • puolikas ananas
  • 1 sipuli
  • 3 jalapenoa
  • 3 tomatilloa
  • 1 pieni keltainen paprika
  • nippu korianteria
  • kourallinen minttua
  • 3 limeä
  • suolaa ja pippuria

Salaatti

  • puolikas keltainen kesäkurpitsa
  • 1 rkl limen mehua
  • suolaa
  • pippuria
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

POSSU: Laita possun ainekset painekattilaan ja keitä 40 min. Grillaa possuun rapea pinta hiiligrillissä. Viimeistele suolalla.

SALSA: Grillaa vihanneksiin ja ananakseen hiiltynyt pinta. Lisää vihannekset ja ananas cutteriin, poista halutessasi jalapenosta siemenet. Aja haluamaasi karkeuteen. Mehusta limet salsan joukkoon, lisää korianteri ja mausta suolalla ja pippurilla.

SALAATTI: Leikkaa kesäkurpitsasta ohuita nauhoja mandoliinilla. Pyöräytä lime mehussa ja oliiviöljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Kokoa annos.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Punaisen joukkueen reseptitHyvänolon kesäinen bentobox – Jonin reseptiMasterChef: Kurpitsaa aasialaisittain – Ollin reseptiHellapoliisin hapanimeläbroileriaKikhernecurry riisin ja jogurtin keraEntrecôte snacks
MasterChef-reseptitMasterChefPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit
  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti