POHJA: Vatkaa yleiskoneessa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi (noin 5 minuuttia). Lisää siivilöity jauho pikkuhiljaa ja sekoita varovasti. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan. Paista uunin keskitasolla 160c n 40min.
KERMATÄYTE: Vatkaa vispikerma ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
MANSIKKATÄYTE: Pilko mansikat pienemmiksi paloiksi. Soseuta pakastemansikat sokerin kanssa blenderissä tai sauvasekoittimella.
SVEITSILÄINEN MARENKI: Lisää monitoimikoneen kulhoon kananmunanvalkuaiset ja sokeri. Lisää metallinen kulho vettä sisältävän kattilan päälle (keitetään vesihauteessa), Anna veden kiehahtaa ja laske lämpötilaa. Sekoita valkuaisia ja sokeria koko ajan, kunneslämpömittarilla mitattuna lämpötila on noin 60 astetta. Ota valkuais-sokeri-seos pois levyltä ja vatkaa sitä yleiskoneella, kunnes se jäähtyy huoneenlämpöiseksi ja on paksua ja kiiltävää n. 8-10min.
