Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef Suomi: Buldak-kanaa sinihuomejuustolla ja pikkelöytyä valkoretikkaa, The

Julkaistu 14.02.2024 15:11

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan toisen jakson resepti.

Ainekset

  • Kanan paistipalaa
  • Valkoretikkaa
  • Sinihomejuustoa

Pikkeliseos

  • 0,8 dl riisietikkaa
  • 0,8 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • n. 3 dl vettä

Buldak-kastike

  • 4 valkosipulinkynttä
  • n. 2 cm inkivääriä
  • 1 päärynä
  • 4-5 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl sokeria
  • 3 rkl hunajaa
  • 1,5 rkl Gochujang
  • 2 rkl Gochugaru

Valmistusohje

VALMISTUS: Kuutioi valkoretikka.  Sekoita pikkeliseoksen ainesosat keskenään, kunnes sokeri ja suola ovat liuenneet. Lisää valkoretikka nesteeseen ja anna tekeytyä.

Raasta valkosipuli, inkivääri ja päärynä hienoksi ja sekoita keskenään. Lisää loput kastikkeen ainesosat ja sekoita tasaiseksi.

Leikkaa kana suupaloiksi ja paista paloihin pinnat ja ota pannulta pois. Kun kaikki palat on paistettu, niin lisää ne takaisin pannulle ja sekoita joukkoon Buldak-kastike. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 minuuttia.

Poista pannu liedeltä ja ota kansi pois. Lisää annokseen runsaasti sinihomejuustoa (älä sekoita joukkoon) ja liekitä juusto tohottimella sulaksi. 

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Hirven paahtofileetä, punaherukka-punaviinikastike, juuriselleri-porkkanamuhennosta, Markun reseptiMasterChef Suomi:Ankkaa ja omenaa, Antin reseptiMasterChef Suomi: Mausteinen Lihapata, Then reseptiMasterChef Suomi: Valkosipuliöljyssä paistettua kanaa, sipulipyrettä, friteerattua purjoa & purjoöljyä, Isabelin reseptiMasterChef: Kana-suklaaraita – Oscarin reseptiMasterChef: Kanatikkarit – Niklaksen resepti
MasterChef-reseptitPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit
  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti