Jauha inkivääri, 2 valkosipulin kynttä, vihreät chilit ja salottisipulit pieneksi. Paista oliiviöljyssä noin 5 minuuttia. Lisää 1 tl kuminan siemeniä, 2 tl garam masalaa ja 1 tl juustokuminaa. Paahda. Lisää 4 tomaattia lohkoina ja korianterin varret. Kypsennä miedolla lämmöllä noin ½ tuntia. Aja blenderillä sileäksi ja paseeraa. Lisää 1 prk kookoskermaa ja mausta sitruunalla ja suolalla.
Kuori ja paloittele perunat. Laita runsaan voin kanssa paistinpannulle ja paista. Lisää kanalientä niin, että perunat juuri peittyvät. Laita päälle leivinpaperi ja kypsennä keskilämmöllä. Paloittele kukkakaali kukinnoiksi, mausta juustokuminalla, suolalla ja pippurilla ja öljyä. Laita pellille ja uuniin 225 astetta noin 20 minuuttia.
